30.5.2013

New photos !


Kotitallin estekansalliset ovat nyt olleet ja menneet. Kisat menivät ongelmitta ja sää suosi kilpailijoita. (Aurinkoa ja hellettä koko viikonloppu) Napotettiin Mintun kanssa melkein alusta loppuun vierekkäin kentänlaidalla.  Kuvia tuli lauantaina vähän, todella vähän, koska kaikki radat 120 luokkaan asti olivat meistä pois päin. Kaksi estettä oli meihin päin ja silloinkin piti valita kummaltako esteeltä kuvat otat, koska molempia ei kuvaan saanut. Sunnuntaina asia oli täysin toisinpäin, menin tarkoituksella hieman myöhemmin kuvailemaan, jotta saisin kuvia isommista luokista. Hommahan toimi, koska saimme yhdeltä radalta neljä estekuvaa, joka on hyvä saavutus !
 
 
Kotiin päästessäni ja kuvat koneelle ladatessani olin enemmän kuin ihmeissään, koska kuvia ei tullut koko viikonlopulta kuin 800kpl, joista hitusen alle 200 menivät julkaisuun. Yleensä kuvia on tullut tuhat per päivä, noh säästyimpä jännetupintulehdukselta.

Kuvat nähtävillä tästä..
 
Hox ! Olen kuvaamassa myös Iisalmen koulukansallisissa 8.-9.6.2013 !


 
Kuvausprosessit alkoivat rytinällä ja torstaina kuvattavana oli jälleen elovenat Minttu ja Venta. Joku varmaan muistaakin viimetalven mekkokuvat mitä otettiin umpihangessa -25 pakkasessa. Nyt asia oli toisinpäin, kesä, kärpäset ja +26 lämmintä. Tälläkertaa otimme enemmän kesäfiiliksellä kuvia ja Mintulla olikin päällä merimies tyyppinen toppi ja lyhyemmät kesähousut.



Lompsimme aivan pellon reunalle, josta avautui järvimaisema ja kaiken kruunasi mieletön voikukkameri. Kuvien taustasta tuli mielestäni aika harmoninen, koska takana näkyy metsä, keskellä järvi ja alhaalla kesäinen kukkasato. Mitä mieltä itse olette ? Ventan oikean värityksen ikuistaminen kuvaan on yleensä työn ja tuskan alla, mutta nyt onnisti sen verran, että tammahan näyttää ihan itseltään.

Ajattelin samalla harjoitella "uudella kameralla" manuaalikuvia ja ne onnistuivatkin ihan ok hyvin, mitä nyt tarkennus heitti välillä metsään.


 
Löysin olohuoneestani koulusatulan, vaatekomerosta suitsia sekä mikron vierestä kannuksia. Mission impossible, koska en mahdu enää "varustehuoneeseeni" senttiäkään oven sisäpuolelle on inventaarion aika. Saa nähdä mitä ja ennenkaikkea milloin saan homman aikaiseksi.

 




© Ansku / ak.galleria.fi

2 kommenttia:

  1. Sulle olis haaste :)

    http://arrasankari.blogspot.fi/2013/06/jos-pilvet-on-paakalloja-pida-itsesi.html

    VastaaPoista