1.6.2013

Kuukauden blogit !

Ensinnäkin, kiitos paljon kaikille linkin lähettäneille ! Linkkejä tuli paljon ja kaikkien takaa löytyi kivoja blogeja eri aihealueista, joka teki kahden suosikin valitsemisen hankalammaksi. Koska hienoja blogeja ilmestyi niin valtava määrä, tein vähän suppeammat esittelyt ja valitsin kaksi ylimäärästä blogia esittelyyn mukaan.
 
 
Valitsin GeeKuvat blogin esittelyyn, koska aihe on lähellä sydäntä. Valokuvaus ansaitsee aina näkyvyyttä,  joten päätin aloittaa tästä kyseisestä blogista.

GeeKuvat Blogi kertoo 1992 syntyneen hevostytön valokuvausharrastuksesta. Blogi on säästetty turhilta jorinoilta ja pääasiallinen esittely johtaa itse kuviin. Tässä blogi sinulle, joka haluat katsella kuvia erilaisista hevosista eri vuodenaikoina. Ulkoasultaan blogi on simppelin harmaa-valko sävyinen. Esittely välilehdet ovat  helposti löydettävissä heti bannerin alapuolelta.
 
 
Saijis. Jos pidät lifestyle-blogeista niin se on tässä ! Kunnon lifestyle-blogi isolla L:llä. Blogista löytyy aivan kaikkea mitä vain voi odottaa, muotia, shoppailua, päivän asut, kosmetiikkaa jne. Blogin kirjoittajasta olisin odottanut pidempää esittelyä, koska blogin suosio on valtava lukijamäärältään.  Ulkoasultaan blogi on simppeliä mallia, mutta blogia selaillessa tulee fiilis, että haluaa tutkia enemmän. Eli, jos tykkäät seurailla esimerkiksi sitä päivän muotia, kosmetiikkavinkkejä ja pidät että tuoreita postauksia tulee reilusti, niin siirry Saijiksen blogiin.


Leipikäs blogi on ollut monipuolisuudeltaan yksi lemppariblogejani. Blogi kertojana on 25-vuotias  tyttö Joensuusta. Postauksien sisällöstä löytyy  hänen tekemiään käsitöitä, leipomuksia, upeita maalauksia ja lemmikitkään ei jää huomioimatta. Blogi on mielestäni mukavan rentoa luettavaa pitkine ja lyhyine julkaisuneen. Jos haluat katsella hienoja kädentöitä ja teettää mahdollisesti koirallesi hienon käsintehdyn mittatilauspannan mene tänne. Blogi perustuu osoitteeseen http://katkopiirto.net/ , josta löydät valokuvia, pantoja ja taidetta.


 
Valitsin tämän blogin siksi, että pitäähän esittelyssä olla yksi hevosaiheinenkin sivusto.
Täysiveristä elämää-blogi kertoo hevosenomistajan arjesta, jossa pääosissa täysiveri-ruuna Lasse. Julkaisuista löytyy esimerkiksi Millaista on omistaa entinen laukkahevonen? - postaus, joka kiinnitti huomion heti. Blogi ei junnaa paikallaan päivästä toiseen vaan kerrottavaa löytyy sopivasti harjoituksista - haasteisiin höystettynä kivoilla kuvilla. Sisältöön pääsee helposti mukaan. Tässä blogi sinulle joka pidät monipuolisesta hevosaiheisesta luettavasta.
 
Kiitos kaikille mukana olleille !

2 kommenttia:

  1. Ohhoh, molemmat mun blogit pääsi mukaan! Kiitos kovasti, lämmitti mieltä :)

    VastaaPoista