23.11.2012

Talvea odotellen..

 
 
 
Talvea ja enemmän mielenkiintoisempaa kerrottavaa odotellen ajattelin laittaa enemmän valokuvapainoitteisen julkaisun. Teemana on talvikuvat, vaikka en itse ole mikään talvikuvien ylinystävä. Valokuvista sen verran että, ensimmäisessä kuvassa on Kiuruveden 2010 oripäiviltä napattu kuva, jossa tausta on pysynyt aika hyvin kurissa puhkipalamisen uhalla.( Niillä rajoilla tosin keikkuu )  Tavallinen kuva, mutta ei se mitään, kuva on siltikin yksi suosikeistani. Vaikka kuva ei ole valokuvana mikään järin erikoinen, jokin tekee siitä mukavaa katsottavaa, ainakin minusta.
 


 
 
Toisessa kuvassa (Venta &Lord Greystoke) on mielestäni ihan hyvin onnistunut otos sävyiltään, koska kuvattavat kohteet olivat haastavat ainakin minulle. Valkoinen maa, valkoinen hevonen ja vieressä täysin vastakohtana musta hevonen. Yleensä käy niin, että kimo hevonen vie voiton ja tumma hevonen jää kuvaan mustana värittömänä paakkuna. Taustan ruskea risukko ehkä pelasti kuvan värit. Itse pyrin toteuttamaan talvikuvat niin, että takana olisi jotain taustalla. Ei siis pelkkää lumimaisemaa vasten. On se sitten risukkoa, metsää tai aitaa niin sillä saa ehkä hiukan ehkäistyä puhkipalamista. ( verrattavissa että taustalla olisi esimerkiksi vitivalkoinen lumikinos. ) Kuviin saa siisteillä taustoilla myös elämää. Alempana lisäkuvia missä esimerkkinä erilaisia taustoja.

Mustavalkoisessa Mintun ja Slorinan kuvassa kohde on tarkoituksella sivussa, koska katsoja voi kiinnittää huomionsa ratsukon lisäksi taustalla oleviin maaseutumaisemiin.
 
 
 
 
 
 
Joululahjavinkkejä laittaisin jos niitä olisi. Joululahjoista en tänä vuonna ota stressiä, koska hommasin lahjat vain parille tyypille ja nekin jo hommattu, eli asia aikalailla hoidossa.
Asiasta kymmenenteen. Kävin tänään agrimarketissa ostamassa hummalle evästä, tarkoitus oli lähinnä ostaa vain racing greenlineä ja peacemaker:a. En voinut pitää näppejäni kurissa ja ostoskoriin kertyi tietenkin muutakin tavaraa ruokien lisäksi. Mukaan tarttui Schockemöhle sport:n  harmaan riimu sekä Effolin superstar shine. Riimujahan minulta löytyy, mutta showshine tuli tarpeeseen. Tähän asti olen aina käyttänyt Equistar showshineä, joka on parasta ainetta mitä löytyy koskaan ! Olen ollut siis vannoutunut equistarin suur kuluttaja. (myös kengittäjä sen huomaa ja siitä myös kiittää) Harmillisesti sitä ei löytynyt hyllyistä tälläkertaa, joten "tyydyin" testaamaan effolia.
 

© ak / ak.galleria.fi

3 kommenttia:

  1. Meillä on aina tota Effolin shinea ja on muuten tosi toimiva ainaki meidän takkuhäntään! Ei joka päivä tartte sitä suihkutella ku liukas häntä pysyy suhteellisen hyvin ainakin viikon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla ! :) Jotkut tökötit onkin sellaisia, joita saa olla laittamassa kokoajan uudelleen.

      Poista
  2. +Ihana tyyli kirjoittaa ja hienoja kuvia on kiva ihailla joka päivä.
    -En vaan löydä sellaista blogistasi

    Tässä siulle plussat ja miinukset blogini top10 listasta

    VastaaPoista