11.11.2012

Camera out of the closet

Visun Pyry
Ants

Enemmän kuvia, vähemmän tekstiä.
Juuri kun kerkesin märistä  täällä huonoista ilmoista, taustoista ja  laittavani kameran kaappiin niin eteen tulikin vallan mainio kuvausilma. Olin perjantai aamulla tallilla kun aurinko pilkisti esiin, sattui niin hyvä tuuri että kamerakin oli mukana, joten ajattelin käydä kuvailemassa tallin tarhailevia hevosia. Mielestäni kuvat onnistuivat yllättävän hyvin sinertävineen taustoineen, eihän ne mitään talvikuvia taida olla, koska takana vihertää nurmikko. Kuvat on otettu Nikon D7000 + sigman 70-200mm/2.8 objektiivillä.
Ajattelin ensin että olisin lähtenyt kuvailemaan lauantaina Kiuruveden estekilpailuja, mutta vapaapäivän nukkumismahdollisuus voitti, joten jäin valitettavasti vetelemään hirsiä.
 
Edellisellä liikutuskerralla oma polle ponteva oli niin iloinen, että harjoitteli sarjapukkeja paikallaan mutta onni onnettomuudessa.. takaosa ei noussut 5cm enempää, joten lähinnä nauratti koko touhu. Polle ponteva on ollut niin pirteä, että päätin viskata tänään rupsakkeen maneesiin jaloittelemaan.  Odotin ihan hirveää laukkaravipukki ripaska show:ta ja varauduin hamstraamaan purkillisen sokeria taskuihin, jottei polle hajoita itsenään koikkelehtiessaan pitkillä jaloillaan, joka olisi todella minun odotettavaa tuuria. Näin jo sieluni silmin itseni keskellä hallia  päästäen 5minuuttia pitkää ikuisuus PRRRRRRRRRRRRRRRR-ääntä ja tarjoten sokeria. Polle suojitettuna ja minulla taskut pullollaan sokeria laskin humelon irti. Siinäpä se, ei tapahtunut mitään, jätin humman halliin ihailemaan itseään peilistä.
 


tammat
Aloitin myös jokavuotisen urakan nimeltä inventaario ja -kaapit kuntoon -siivouksen. Käyn siis kaikki roinat läpi siivouksen / puhdistuksen lomassa ja katson mitä tulen tarvitsemaan ja mitä taas en tarvitse. Aloitin homman nohevaa nohevampana, mutta hyydyin ennenkuin kerkesin kunnolla aloittaakkaan. Eli paljon siivottavaa on vielä jäljellä, saa nähdä saanko urakan tehtyä edes ensi kesän 13.päiväänkään mennessä. 

Napakymppi kilpailu tuli tosiaan tiensä päähän ja arvoimme Mintun kanssa voittajan, joka oli siis Vici. ( Onnea hänelle ! :) ) Lukijoita on tullut ihan valtavasti lisää ja toivon toki, että olette jatkossakin mukana vaikka kilpailu päättyikin.  Naureskelimme, että kilpailusta taitanee tulla jonkinlainen perinne loppuvuoden kunniaksi, joten jos ei onni napannut tälläkertaa niin jonkinlainen uusi kilpailu on tulevaisuudessakin todennäköisesti tulossa.
 
Laitoin pienen kyselyn blogin vasempaan yläreunaan, joten lukijat voitte -"käyttää ääntänne"-  mistä haluaisitte eniten lueskella ja toki yritän toteuttaa toiveitanne. Tällähetkellä näkyy varusteet olevan suuressa suosiossa, joka näkyy tässäkin kyselyssä.



Carlijs ja Loisteen Tähti
© ak / ak.galleria.fi
 

1 kommentti: