1.11.2012

Ohjeita ja harjoituksia Vermoon..

 
Lukijoita on tullut ihan mielettömästi kilpailun myötä lisää ! Tervetuloa vain kaikille ja toivottavasti viihdytte kilpailun jälkeenkin mukana. :)


Ajattelin pitää kilpailutiedoitteen ylimpänä jonkinaikaa, ennenkuin kirjoitan  mitään uutta.
Kuten varmaan huomasitte, esille tuli kuitenkin ensimmäisenä isompi kilpailu Mintun kanssa (aaveen.net). Osallistumisaikaa kuvakilpailuun on 8.11 klo 21:00 asti. Muistakaahan osallistua..  Gallerian oma arvonta saa nyt odottaa julkaisua hetken taka-alalla. Harkitsin syvästi pienimuistoista varuste-esittelyä, mutta päädyin tulokseen, että kyseinen homma on aivan liian iso ja aikaa kuluttava tehtävä tällehetkelle. Kyseinen postaus pitäisi toteuttaa myös järkevästi, jotta julkaisusta ei tule jättimäinen kirjoitelma, koska varusteitahan minulta löytyy.  Ideoita otetaan siis vastaan lukijoiltakin toteuttamisesta sekä ajatuksia muistakin postaustoiveista loppuvuodelle.

Talvi tuli ja uusia talvimonoja odotellaan Kukkapurkille. Tulen todennäköisesti vihaamaan talvea tämän hevosen kanssa, koska aina on tunne ettemme vaan sovi maneesiin kyseisen ruunan kanssa. Maneesin pitkä sivu hujahtaa parilla raviharppauksella laukasta puhumattakaan (alhaalla harvinaista videomateriaalia)  ja huomaat aina ratsastavan kulmaa.  Tähänasti on päässyt menemään suhteellisen hyvin kentällä, joka onkin meillä tallilla harvinaisen isokokoinen. Olemme käyttäneet maastoja hyväksemme pidemmän aikaa, jotta ei tarvitsisi huhkia maneesissa. 

Olen ihan mega huono tekemään hoito-ohjeita, en osaa yksinkertaisesti päättää asioita. Loimet ovessa saattaa vaihtua aika tiuhaankin, koska en vain osaa päättää järkevää ratkaisua. Meinasin, että teen uuden hienon loimitusohjeet seinälle, mutta siihen tulikin pari napakkaa lausetta, jotka kertoo enemmän kuin mikään ohje -"järkeä käyttäen loimi ulos päälle" ja loppuun jotain sinnepäin ohjeita. Huomasinpa samalla, etten ollut muistanut merkitä koko ruokinta ohjeita, mutta onneksi meillä on fiksuja ihmisiä talli täynnä että taitaavat osata asian ilmankin.



Julkaisuun laitoin pari (uutta+vanhaa) kuvaa  ja lopuksi video specialin 4v Kekkosesta, joka epämääräisesti koikkelehtii maneesissa kuin Vermon startissa.





© ak / ak.galleria.fi

4 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon! Blogisi on valitti liebster blogiksi http://spanjelin-elamaa.blogspot.fi/2012/10/liebster-blog.html tuolla! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ! Tämähän oli iloinen päivän piristys.. :)

      Poista
  2. missä on videon äänet?!?!

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista