4.12.2012

Liian iloiset eläimet..


Vielä nyppimätön ja räjähtänyt Väinö 11kk
 
Pakkaset alkoivat sitten reippaasti miinuksella.. Tänään täällä oli talven ensimmäinen kova pakkanen. Aamulla 8.00 aikoihin talliin mentyäni pakkasta oli -26 astetta, ainakin auto mittarin mukaan. Sen verran positiivistä meininkiä sain pakkasesta, että sain pukea ja ennenkaikkea ihastella Kukkapurkin uutta paksua HMK toppaloimea. Halvat on huvit.. 
 
Inhoan pakkasta / kylmää yli kaiken ja ilmat on ollut mitä on, joten otin projektin nimeltä Väinö parturiin, (koirani) jonka parissa hurahtikin pari päivää. Ylhäällä -Väinö ennen- kuva ja -Väinö jälkeen- kuva tuleekin, jossain välissä kunhan saan kehitettyä aikaa moisen kuvan ottoon.

Hohhoh.. Meillä karvakasat on tällähetkellä sen verran iloista sorttia, että saan olla sydän syrjällään vähän väliä, viimeksi sunnuntaina. Tallilla ajattelin juoksuttaa hallissa vinttikoira kastiin menevää Kekkosta hieman irti löysien sivareiden kanssa, jotta oppisi venyttelemään alaspäinkin. Hyvinhän se meni viimeksikin, joten miksei nytkin. Alku meni hyvin kunnes hoputin humman raviin, jolloin innokkuus otti vallan ja silloin mentiin ja kovaa.  Tästä hetkestä tallentui pieni osa videolle, lopun kaikki voivatkin varmaan arvata. Hevonen meni miljoonaa tukka putkella ja itse napotin keskellä hallia touhua katsellen ja miettien pysähtyykö se edes jouluun mennessä. Pysähtyihän se ja päätin, että nyt käydään  maastossa kävelemässä samaan syssyyn tapahtui mitä tahansa. Olin karttanut kunnon maastoihin lähtemistä, koska meillä pitää mennä tienlaitaa jonkinmatkaa, jossa on kuitenkin hieman liikennettäkin. Hummaa järkytti enemmän kilometrin päässä oleva lenkkeilijä sinisessä tuulipuvun takissaan, kun se ohitse pyyhältävä auto ja päästiin hengissä 500metrin maastolenkki elävänä takaisin. Ole !




Eipä mennyt kauan kun koira piti viedä klinikalle tikkaukseen, koska Väinö oli saanut tassun anturan pahasti halki. Sunnuntai päivä tulos = koikkelehtiva jättihevonen, 4 tikkiä ja sitäkin isompi lasku.
 
p.s en osaa jostain syystä laittaa videoita tänne isompana ja keskelle..
© ak / ak.galleria.fi

2 kommenttia:

  1. Tosi HIENOJA kuvia! :) Jäin seurailemaan!:)

    http://nennemariejenniina.blogspot.fi/

    VastaaPoista