3.11.2012

Parturointi part II + onneton jääkausi



Tekaisin talvisemman ulkoasun blogiin. Mitäs pidätte ? Olen vähän poropeukalo tämän kanssa, mutta siitä se lähtee.
 
Tänään meillä oli Paken valmennukset käynnissä tallilla. Päätin käyttää tilaisuuden hyväkseni ja testailla maneesikuvauksen saloja. Mitään päätä huimaavaa tulosta ei valitettavasti tullut, enkä jaksanut kuitenkaan panostamalla panostaa asetuksiin, koska halusin seurata myös itse valmennusta. Pitää katsella, jos huomenna jaksaisi käyttää vähän enemmän aikaa kuvien ottamiseen. 
 
 
Valmennuskuvia ei siis ole odotettavissa ainakaan tällähetkellä julkaisuun sivuille.
 
 
Eipä ole kauan kun Kekkosen klippasin ja karva alkoi näyttämään jo nyt siltä, että koneen voisi ottaa jälleen esille ja toivoa sormet ristissä, että se myös kestää koko rumban. Kiroan jälleen tätä pikkukoneella nyhräämistä. Oli miten oli, aloitin prosessin tänään. En jaksanut alkaa tänään nyhräämään, joten ajelin vain kaulaosan ja jatkan homman huomenissa loppuun. Ajelu sujui ongelmitta, ainut epämiellyttävä kohta on  niska oikealta puolelta, toiselta puolen ajellessa ei "ongelmaa" ole. Kummallista.
 
Tallin pihamaa vastasi eilen ja toissapäivänä jääkiekkohallia, joten eilen otin työkseni ruuvailla kantahokit hummalle. Niiden kanssa ähräämisessä meni tovi jos toinenkin, mutta sain kuin sainkin hokit läntättyä paikalleen ilman julmettua selkä / polvi kipuja kummepaa. Ei taida minusta kengittäjäksi olla sen voivottelun perusteella. Sepäs sattuikin niin sopivasti, että tänään olikin reippaasti plussan puolella ja koko jääkausi hävisi tallin pihasta kuin tuhka tuuleen. Talvikeliä odotellen hokit valmiina..


© ak / ak.galleria.fi
Kuvissa Laskers sekä Hanne & Leegia.

1 kommentti:

  1. Otahan meistä sit paljon kuvia, vaikkei pikkumusta ihan yhtä hyvin edusta kuin muut... :)

    VastaaPoista