27.6.2013

Tekstiilejä

Juhannus oli ja meni varsin rauhallisissa tunnelmissa. Mitään erikoista ei ole meilläpäin sattunut eikä tapahtunut, joten kerrottavakin on ollut vähissä mutta.. Olemme suunnitelleet Mintun kanssa hupparien tilausta pitkään ja vihdoin koko homma saatiin toteutettua.  

 
Hupparit tilattiin spreadshirtistä, jossa valikoima on todella laaja ja tilaamastaan tuotteesta voi myös muotoilla täysin omanlaisen. Minut tunnistaa nykyään tällaisestä takista.
Mitäs pidätte ?
 

 
Tuskinpa tämän hienompaa kunnianosoitusta voi ottamilleen valokuville saada kuin se, että niistä otetaan mallit tatuointeihin ! Kyseinen tatuointi löytyy Mintun jalasta. Mallikuvana käytetty 2012 kesäkuussa ottamaani Ventan pääkuvaa. Mahtavaa.. :)


4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos ! Minustakin tuli ihan onnistunut vaikkakin edustaa hieman ruotsin värejä :D

      Poista
  2. Hieno paita! Mutta minä en oikein näe yhdennäköisyyttä tuossa tatuoinnissa ja kuvassa (vika silmissä?)Kun tuossa tatuoinnissa hevosen oikea puoli ja kuvassa vasen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos paljon :)

      Tatuoinnin ei ollut tarkoituskaan olla yhtä identtinen mitä kuva. Kuten tatuoinnista näkyy, sehän on aivan erilainen mitä valokuva. Kysymys on siitä, että hevosen pään muodosta ja ulkonäöstä on otettu mallia kyseisestä kuvasta. Käytetty siis mallikuvana, harvemmin olen oikeaa hevosta mallina tatuointiliikkeessä nähnyt. :)

      Minttu (http://aaveen.net) voi täsmentää, koska tatuointi on hänen projektinsa.

      Poista