2.7.2013

Kaaheeta kaahotusta..

 

Huh hellettä ! Täällä Iisalmen tyngässä oli melkoinen saharan autiomaa- efekti reipas kaksiviikkoa putkeen.  Lämmintä piisasi pilvettömältä taivaalta + 30 astetta ja hiki valui yötä päivää, istuit sitten vaikka paikoillaan. Nyt koko homma onkin päälaelleen, eli vettä tulee kuin saavista ja tuulee niin, että tukka lähtee päästä. Julkaisu menee hieman vanhemmilla kuvilla, joissa poseeraa edellinen hevoseni Hotakainen. (Hoffman) Uusia kuvia en ole nimittäin Kekkosesta saanut otettua, paitsi tuon videon.
 
 Hehehe, Kukkapurkki on oppinut lähtemään takavasemmalle kuin mustangi rantahietikolta pelästyessään kunnolla (tätä tapahtuu ehkä kerran vuoteen) ja tattadadaa löysin itseni maistelemasta kentän hiekkaa. Edellinen tippuminen tapahtui 2008 talvella, joten olihan tuo jo aikakin. Menin loppukäyntejä, ohjat eivät olleet kuin yhdessä kädessä, jalustimet siellä jossain ja satulavyökin löysätty. Tuntiratsastajia tuli sivuovesta ulos, jolloin uljas ratsuni järkyttyi suuresti ja teki strapetsi hypyn sivulle, hevonen meni minä jäin. Ruuna järkyttyi varmasti enemmän mitä minä sitä, että olin hietikolla x asennossa. Mitä tästä opimme, pidä ohjat kädessä, jalustimet jalassa ja vyö tiukemmalla. Oma moka, mutta tulipahan koettua.
 
Hotakainen koulureenissä
Sunnuntaina juoksuttelin Kukkapurkkia liinassa ja humma oli niin hienosti, että päätin laskea ruunan irti meidän jättimäiselle ulkokentälle lopuksi vähän liikuskelemaan ja syömään kentän reunuksia. Mitä vielä, eihän se tajunnut kuin ruuasta ja piti vähän opastaa, että liikkuakin saa vapaasti mutta kevyesti. Kun humma vihdoin hokasi homman idean, niin sitten mentiin ja kovaa. (Niin siis ruuna meni, minä nakotin keskellä kenttää huutamassa  prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Tuli ihan Heikki ajat mieleen siinä ärrää hokiessa). Kukkapurnukka oli niin onnellinen kun pääsi isolle kentälle päästämään hanat auki ja mikä parasta, tilaa oli laukkailla. Välillä ruuna kävi nyhtämässä heinätupon suuhunsa ja matka  jatkui.



Puolessa välissä katsoin, että nyt humma tulee aidasta läpi mutta kerkesin karjaista pari perinteistä kirosanaa ja ruuna päätti pysyä kentän aitojen sisäpuolella.  Samalla kun napotin kentän keskellä ja odotin, että herra on lopettanut rallinsa sain tallennettua osan myös videolle. Laatu on huono ja lataus youtubeen vielä huonompi, mutta ehkä minä joskus tulevaisuudessa opin videoidenkin laittamiset. Tälläistä täälläpäin..
 
© Ansku / ak.galleria.fi

3 kommenttia:

  1. Kannattaa tallentaa video laajakuvaks et se hypi tollee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä !! En oikein handlaa näitä samsungin puhelinlaatu videoita.

      Poista