16.6.2013

Kekkosen päiväohjelmaa..

 
 
Kukkapuskan kanssa ollaan päästy jo vähän reenailemaan, viimeksi polle laittoi ranttaliksi kertaheitolla. Menin kaverini kanssa kotitallin jättikokoisella kentällä, jossa ei varmasti pitäisi tulla ainakaan yhteentörmäyksiä, koska käytössä oleva kenttämme on aivan valtava. Minun piti silti huudella kaverilleni mistä suunnasta tulen ja mitä teen, koska hummani ohjaustehostin rikkoutui loppua kohti metri metriltä enemmän ja enemmän. Lopuksi ajattelin tehdä perus kokorataleikkaa/lävistäjä harjoitusta laukassa ja ottaa uralle pysähdyksen. Homman tarkoitushan oli päästä vastalaukassa loppuun asti. Aloitin oikeassa kierroksessa ja en todellakaan tiedä mitä lävistäjällä tapahtui, hevonen sai ihan ihme kiksit suorasta ja spurttasi kun pikajuna pohjoiseen. Siinä vaiheessa ei mitään jakoja hidastaa ja seuraavaksi ihmettelen mitä ihmettä se ruuna pomppii kuin kaltevalla tiellä. Ruunahan innostui asiasta ja teki omaehtoisesti mahtavat puhtaat laukanvaihdot pukkien kera.  Mitäpä tuota pidättelemään kun iloa ja tahtoa on edetä. :D
 

Lauantaina hyvä kaverini tuli pitkästä aikaa testiajamaan ruunaa. (suuri kiitos hänelle..)Alkuperäinen suunnitelma oli kokeilla hieman hyppäämistä, koska olen itse paneutunut lähinnä koulupuoleen. Matkaan tuli mutkia, koska kenttä oli melkoinen suo sateiden jälkeen. Menimme siis maneesissa ja päätimme jättää hyppyhommat seuraavaan kertaan, koska hratsastushallimme ei ole mistään isoimmasta päästä. Ei tarvitse niin paljoa jarrutella ja pääsee etenemään enemmän suoraan.


Kekkosen tasapaino on kehittynyt huimasti verrattuna vaikka joulukuuhun. Humma on myös saanut jo vähän massaa kasvatettua, eikä ole enää niin kuikelo ja kuiva mattoteline. Lihakset eivät kasva viikossa eikä parissa, joten pikkuhiljaa eteenpäin. Voimaa myös tarvitaan vielä paaaaljon. Tavoite olisi saada ruuna vielä tämän vuoden puolella johonkin mega helppoon koululuokkaan vaikka omiin seura/harjoituskisoihin.  Saa nähdä onnistuuko.
 
 
Ylempähä pieni videontynkä Kekkosen laukasta. En käsitä miksen saa videoita tänne paremmin esille, aina tulevat pienenä ruutuna vaikka yrittäisin mitä, kertokaa joku viisaampi..
 
Hox, muistakaapas katsoa meneillään oleva kysymyspostaus. Kaikki kysymykset tervetulleita.
 

3 kommenttia: