17.4.2016

Kuvauskauden startit !

 
 
Jipii, kuvauskausi korkattu rytinällä! Kirjoittelin aikaisemmin, että tavoitteena oli käydä valokuvaamassa ainakin yksissä raveissa. Viikko sitten lauantaina ilma vaikutti aurinkoiselle ja päätin suunnata autoni keulan kohti Kuopion sorsasaloa. Sorsasalossa oli toto76 ja savo-ajot. Paikalle saapuessamme huomattiin hyvin nopeasti, että väkeä riitti.
 
Täytyy myöntää, että ravihevosten kuvaaminen kilpailutilanteessa on täysin erilaista verrattuna  ratsukuvien kuvaamiseen. Kamerakäteni oli selkeästi ruosteessa. Oli haastavaa saada asetuksia kohdalleen ja loppupeleissä turvauduin osaksi automaattiinkin. Ohi pyyhältävien hevosten tallentaminen kameraan niin, että jalka-asennot on hyvät oli suhteellisen haastavaa. Esittelyistä sai ihan  hyviä kuvia, mutta itse kilpatilanteesta ei.
 
 
Säätöjä tuli kokeiltua enemmän kuin ikinä ja en saanut selkoa mikä asetus toimii. Syveen tai saveen - tuloksen näkee kotona. Kotona kuvia selaillessani huomasin, että julkaisukelpoista materiaalia olikin yllättävän paljon. Tästä innostuneena löysin itseni selailemasta ravimaailman tapahtumakalenteria. Kuvat löydät tästä..

1 kommentti:

  1. Ravit on kyllä ihan oma lajinsa kuvaamisen suhteen.. Varsinkin se kilpailutilanne on niin vauhdikas ja on ihan mahdoton saada kuvaa, missä ryppäässä olevat hevoset näyttäis kaikki tolkullisilta :D

    VastaaPoista