14.12.2014

Tukka nutturalle..



Voihan sykeröt. Letittäminen, olen kyseisessä hommassa aivan älyttömän huono.  Ensinnäkin koko homma kestää ihan hirvittävän pitkään ja en vaan yksinkertaisesti saa siistiä jälkeä. Viimekerralla ratsastajakin katsoi touhua pää kallellaan ja totesi, että mää mäkkeen ja anna minä teen ne letit. Tulos olikin hieman eriluokkaa mitä minun äherrykset.

No mutta, sunnuntaina Kepun piti olla edustavana jo kello 10:00 aamulla. Olin noheva ja laittelin jo lauantai iltana satulan ja suitset valmiiksi. Kukkamultakin pääsi parturiin, koska olen yli-tarkka siitä, että hevoseni on aina siisti.
 

Saatiin lyötyä tiukat aikataulut yhteen ratsastajan kanssa ja läntättiin Kekkonen He C-luokan koulustarttiin. Ruunallahan ei ole vielä huimia kilpasuorituksia tehty ja jostainhan sekin on aloitettava. Monet startit ovat jääneet välistä aikataulujen vuoksi ja nyt onni lykästi treenarin kanssa. 


Sunnuntai aamuna lettien teko oli yhtä helvettiä niin kuin ajattelinkin.  Tein hommaa kirjaimellisesti hampaita kiristellen ja parin kirosanan säestyksellä. Kerkesin väkertää lettejä noin puolet, kun ratsastaja saapui ja otti homman haltuunsa. Taisipa tuo korjailla loppujen lopuksi jokaisen nyttyrän uuteen uskoon. :D Kekkonen starttasi ensimmäisenä, joten verryttelyyn jäi ruhtinaallisesti aikaa mikä on hyvä asia noin ison hevosen kanssa.


Rata oli minusta siisti, tosin ratsastaja ei ollut yhtä tyytyväinen. Ruuna oli vähän untenmailla eli laiskahko, jonka huomasi esimerkiksi siirtymisissä, ne olivat vähän löysiä.  Aamuherätys taisi olla ruunalle hieman liian aikainen. Tuomarilta tuli kuitenkin kiitosta ja prosentteja kertyi 64,44 %, joka riitti ensimmäiseen sijaan. Hyvä Kepu ja Markka ! Tästä on hyvä jatkaa.


Ensiviikolla lähden todennäköisesti reissun päälle ja tuon kotiintuomisina jotain erittäin odotettua.
 
Haloo onko siellä ketään kotonaaa? - Minttu ja Ootus. 

6 kommenttia: