28.10.2014

Entäs jos.. ?


 Puhelinmateriaali kunniaan, sisältää siis vain huonolaatuista kuvaa paremman puutteessa. No mutta Kekkonen. Kekkosella oli viikonloppuna kahdenpäivän kouluvalmennusviikonloppu. Sanoinkin alussa valmentajalle, että ruuna on vähän estemoodissa ja ongelmana on pidätteet ja tehtäviin keskittyminen.
 
 
 Ruuna haluaisi mennä kokoajan korvat tötteröllä vermo vauhtia. Mitä kovempaa mennään sen parempi ja auta armias jos päästät ruunan keskiraville. Pidätteet jäävät unholaan ja ruuna painelee koko ratsastuksen loppuun mielissään tukkaputkella keskiaskellajeja. Yritäpä siinä keventää ja keskittyä edes pysymään kyydissä. Ruunalla on siis entäs jos-vaihde.
 
 
 Valmennuksessa tehtävinä oli väistöjä, avoja sekä keskilaukkaa. Tehtävät meinasivat kaataa Kekkosen kupin nurin useamman kerran, koska nyt ei voinutkaan hiittailla ympäriinsä ihastellen itseään peilistä. Ruunan tempauksille ei voinut kuin nauraa, taisi siellä nauraa kuskin lisäksi valmentajakin useamman kerran.
 
 
Laukassa ruuna yleensä innostuu vähän liikaa. Laukan jälkeen ruunasta kuoriutuu  yliaktiivinen malli ja polle yrittää tarjota entäs jos- tyylillä mitä tahansa. Ruuna ei siis malttaisi kävellä metriäkään vaan tarjoaa mitä erikoisempia tehtäviä itse. Entäs jos nostan tästä laukan, entäs jos väistän sivulle, entäs jos nakkaan etujalan fiinisti ulos,  entäs jos heilautan mun etuharjaa, entäs jos käännän mun pään sivulle, entäs jos räpsyttelen mun ripsiä, entäs jos, entäs jos.. joko-joko-joko lista on loputon.
 
 
Ruuna esitti myös pitkästä aikaa en muuten tee- nelitelinsä. Kyseisessä harjoituksessa vaadittiin jalkojen asettelua hitaassa temmossa, joka oli aluksi pitkäjalkaiselle ruunalle hiukan hankalaa ja hermoja raastavaa. Mahtava valmennusviikonloppu siis takana ihanien ihmisten parissa. Valmennus antoi taas paljon uusia ajatuksia jatkolle ja treenaritkin tuli selästä hymyssä suin..


En muute tee..- neliteli

1 kommentti:

  1. Samaistuin :D Kuullostaa niin tutulta, kun hevonen tarjoaa kaikkea mahdollista.

    VastaaPoista