30.4.2014

Seuraestekilpailut, Kiuruvesi


Maanantaina päivällä Minttu laitteli viestiä, että lähtisinkö seuraksi kuvaamaan Kiuruvedelle seuraestekilpailuja. Loppupäivän pohdittuani tulin siihen ajatukseen, että mikäs siinä kuvaillessa pitkästä aikaa. Kerkesin käydä kotona latailemassa kameran akut ja Minttu tulikin jo hakemaan.


Ajatushan oli, että olemme hyvissä ajoin paikanpäällä, että keretään tavalliseen tapaan etsiä hyvä kuvauspaikka ja katsoa esteiden paikat. (.. tarvitseeko sitä paikkaa enää etsiä, jostain kumman syystä napotamme Kiuruvedellä aina samassa paikassa ) Kun olimme päässeet paikanpäälle niin ensimmäinen luokka oli jo mennyt. Pikkuvikoja, pieni ajatuskatko kilpailujen alkamisen suhteen.


Kuvat onnistuivat yllättävän hyvin. Kuvasin nimittäin koko pläjäyksen manuaalilla, joten huonojakin kuvia mukaan mahtui jonkin verran. Viimeistä luokkaa ei kuvattu ollenkaan, koska ilta alkoi jo hämärtyä ja kuvista olisi tullut mustaakin mustempaa. Tämä kuvauskerta olikin historiallinen ja meillä oli autontakapenkillä penkit mukana, kyllä kauan suunnitellut penkit ! Tosin niitähän ei tällä reissulla käytetty. Kuvauksesta jälleen innostuneena ajattelin suunnata seuraavaksi Kuopion suunnalle!
 
Kuvat ovat julkaistu gallerian puolella ! Kuviin pääset tästä..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti