21.4.2014

Keväiset kuvat

Nikon D7000, f/3.2, 1/2000, iso200
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kevään ensimmäiset kuvaukset tehty. Otin kameran mukaan tallille ajatuksena ottaa pari kuvaa Kekkosesta. Sopivasti tallin pihaan kaartaessani paikalla oli yksi tallilaisistamme poni ruunansa kanssa. Käytin heti tilannetta hyväkseni ja pyysin voinko ottaa pari rakennekuvaa.  Kyseisellä ponilla onkin mallina seisominen erinomaisesti hallussa ja kuvien ottaminen olikin melkoisen helppoa. Kumpa omanikin olisi noin helppo yksilö kuvata. Rakenne kuvissa mallina ruuna Ranrock Royal Cocktail.


Nikon D7000, f/5.6, 1/1250, iso400
Kahdesta ylimmästä rakennekuvasta näkee erinomaisesti manuaali- ja automaatti valokuvaamisen erot. Ylempi kuva on otettu manuaalilla ja alempi automaatilla. Automaatilla otettu kuva on selkeästi taustaltaan kovempi mitä manuaalilla otettu.
 

Entäs oma tuusannuuskani. Yritin ottaa ruunasta siistejä seisomiskuvia, mutta eihän siitä mitään tullut. Heitin mäkeen koko ajatuksen ja laskin ruunan irti kentälle.


Johan alkoi tapahtua ! Kerrankin oli niin hyvä tuuri, että kamerakin sattui olemaan mukana. Ruuna paineli sen minkä koivistaan pääsi. Taisi nauttia olostaan, kun pääsi laukkailemaan isolle alueelle ilman, että seinä tulee kokoajan vastaan.




 
Mikä on teidän lempparikuva ?

4 kommenttia:

  1. Musta toi alimmainen on kyllä hienoin! :) Ihanaa kun aurinko on ruvennut paistamaan ja lämmittämään! :) Kohta se kesä tulee!

    VastaaPoista
  2. Toisiks vika kuva on lemppari, heppa selvästi ihan innoissaan:D

    VastaaPoista
  3. Ihania keväisiä kuvia:)

    VastaaPoista