6.4.2013

Kadonnut kalenteri..


Heti ensimmäisenä, tervetuloa kaikki te monet uudet lukijat ! Toivottavasti viihdytte blogissa Identtiset kuvat ?!- kilpailun jälkeenkin.  Kilpailuun on tullut jo nyt enemmän osallistujia kuin edelliseen Kumman kuva -kilpailuun. Huikeaa, iso kiitos osallistumisesta !

Kesä tulossa, kesäiset kuvat. Huomasinpa, etten ole tehnyt edes valokuvauskalenteria vuodelle 2013. Hienoa kerrassaan. Pitäneekin ottaa itseäni niskasta kiinni ja koluta tapahtumat ylös kalenteriin.  Haluaisin kuvailemaan, mutta hallikilpailut eivät nappaa ollenkaan, joten otin tähtäimeksi Kuopion äitienpäiväkilpailut toukokuussa. Ajattelin, jos tulisin paikalle tänävuonna vain yhtenäpäivänä ja sekin tietysti riippuu -kuten aina- säästä.  Kuopion kisakuvista tulee tänne enemmän asiaa ja infoa kilpailujen päätyttyä. Kuviahan saa  tilattua edelleenkin kuvien julkaisun jälkeen sähköpostiosoitteesta ak.galleria.fi@gmail.com. Tilaukset otan vastaan kuvan alla olevilla koodeilla, joka on varmasti useammalla jo tuttujuttu. Huomioikaa uusi sähköpostiosoite.


Kuvaushommista en odota mitään muuta enemmän kuin oman tallin este -ja koulukansallisia touko- ja kesäkuussa. Omat kansalliset on aina olleet minun ja Mintun se yhteinen juttu, jossa joristaan koko vuoden edestä ja napotetaan persiit ruvella kiroten uudelleen ja uudelleen sitä retkituolin käytännöllisyyttä, jota emme siis edelleenkään ole saaneet hankittua. Viimevuonna näistä kekkereistä tuli kuvia ihan hirvittävä määrä, joka johtui siitä, että olin itsekin kerrankin huoleton ja täysin hevoseton koko viikonlopun. Innostuinkin koluamaan vuoden 2012 arkistoa ja päätin kuvittaa tämän julkaisun 2012 vuoden Koljonvirran estekansallisten otoksilla.
 
Jos jollain teistä lukijoista on tiedossa jotkut kivat ulkokisat lähistöllä niin vinkkiä voi heittää kommentilla. Kaikki vinkit tapahtumista, lampaiden keritsemisestä pitsin nyplyyseen kelpaa.


Meillä on ollut Kekkosen kera vähän ongelmia varusteiden kanssa. En ole meinannut löytää sopivia suitsia, eskadronin pitkät takajalan jännesuojat menevät etujalkoihin ja muuta mukavaa. Tein siis inventaariota varusteista ja olenkin saanut aika tehokkaasti turhat tavarani myytyä.  Tämän "kunniaksi" kyselin ale tuotteita ulkomailta. Sainkin niin hyvän edun Equipen suitsista, että ajattelin hommata kyseiset suitset testaukseen. Equipesta ei tällähetkellä aiempaa kokemusta löytynyt. Hinta-laatu suhteeltaan suitset ovat mielestäni hyvät, valikoimasta löytyy kalliimmista kiiltonahka suitsista hieman huokeampiinkin. Itse hommasin aika simppelit perussuitset, Equipen Gold mallistosta. Itse en ole Equipea vielä hirvittävästi suomen markkinoilla nähnyt, mutta varmasti jostain löytynee tai tulee löytymään. Suitset ovat oikein mukavaa pehmeää nahkaa, niskaosasta en tässä mallissa pitänyt. Mutta, mikä parasta suitset mahtuivat sotanorsuni päähän !
 
Löysin myös lyhyet takajalan suojat, jotka menivät ilman hampaiden kiristelyä kiinni Kekkosen kinttuun. Veredus pro light:t, edistystä jollain tapaa !
 
 
 © Ansku / ak.galleria.fi

2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia olet ottanut! Saat ottaa meistäkin kuvia seuraavissa Iisalmen kansallisissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ! Ota yhteyttä vähän ennen kansallisia niin laittelen listaan ylös. :)

      Poista