1.1.2013

The best photographs of the year 2012 !

Kuva nro1
Ajattelin tehdä tälläisen kuvakollaasin vuoden 2012 ottamistani kuvista. Valitsin tähän kuvia, jotka ovat jääneet mieleeni jostain syystä enemmän mitä muut. Kerron hiukan kuvien taustoista ja nyt teilläkin on mahdollisuus valita näistä viidestä (5) kuvasta se itseänne miellyttävin otos. Katsotaan mikä kuva saa eniten ääniä ja tulee valituksi tämän 2012 vuoden kuvaksi. Äänestyskaavake löytyy julkaisun alapalkista. Osa kuvista on varmasti julkaistu blogissa aiemminkin.
 
Kuva nro1: Lieske. Kuva on otettu omista koulukansallisista (Koljonvirta, Iisalmi) kesäkuun alussa. Vaikka kukkapuska näyttää kasvavan hevosen mahasta, kuvassa on mielestäni ainakin sitä lennokkuutta.



Kuva nro2

Kuva nro2 : Arcus. Tuttu poni, joka asusteli Koljonvirran Ratsastuskeskuksessa aikoinaan.



Kuva nro3

Kuva nro3 : Wimbledon. Omasta mielestäni onnistunein pääkuva, jonka olen koskaan varsinkin talvella ottanut.
 
Kuva nro4
 
Kuva nro4 : Arcus. Kuva otettu alkuvuodesta Purolan ratsastuskilpailuista. Kuva on mielestäni hyvin "mainosmaisesti" onnistunut, se huokuu tekemistä ja väritkin on kohdallaan.
 

Kuva nro5
Kuva nro5 : Minttu ja Venta. Viimeisin kuvausprojekti vuodelle 2012. Harvemmin sitä pääsee pakkaseen kuvailemaan mekossa olevaa ratsastajaa. Erikoisin kuvattava kohde minulle.
 
 Äänestys päättynyt !
 
 
©Ansku / ak.galleria.fi

1 kommentti:

  1. Paras kuva on nro 3. Pidän talven väreistä ja erityisesti Wimbledon on kivan näkönen kuvassa.

    VastaaPoista