29.12.2012

Vuoden 2012 viimeiset kuvaukset !

 

Noniin, joulu tuli ja meni rauhallisissa merkeissä Ei niistä sen enempää, koska kerrottavana on eilisen suunniteltu special kuvausprosessi nimeltä -Minttu mekossa mustangin mukana-. Vuoden 2012 viimeinen loppusilaus kuvien kohdalla. Tätä ollaan suunniteltu jo jonkin aikaa ja nyt saimme projektin toteutettua. Pakkastilanne näytti juuri sen verran mitä pitikin, ( -6 astetta) joten päätimme että nyt tai ei koskaan. Paras valo kuvaukseen oli 11-12.00 pintaan, jolloin valo oli kaikista voimakkaimmillaan. Ainut mitä olisin ehkä vielä toivonut on lievä auringonpaiste.



Ensin siis puunattiin hevonen kuosiin ( Venta, tukka hyvin jne), joka olikin helppo homma verrattuna ratsastajan saamiseen samaan pisteeseen. Seuraavaksi sitten  ähertämään Mintulle lätsää ja mekkoa ratsastus kamppeiden päälle. Isoin homma oli saada koko Minttu ja Mintun mekko ehjänä hevosen selkään. Sittenpä sitä kirjaimellisesti tarvottiin isolla pellolla, jossa lunta oli enemmän kun laki sallii. Taisinpa kirotakin, että neiti Koponen saa luvan tulla kuvaamaan kaikki meidän perheen karvamööpelit tämän kunniaksi.


Odotin, että kuvista olisi tullut mustia, koska lumi on vitivalkoista, Minttu on vaalea, mekko musta-valkoinen ja hevonen täysin musta. Periaatteessa kuvat täynnä mustaa ja valkoista, joka myös näkyy kuvissa. Kuvat näyttää lähinnä musta-valkoisilta, vaikka eivat sitä ole. Tässä taas voi valistaa taustaa, koska metsä takana ehkä pelasti kuvat liialta tummumiselta ja kappas kummaa ne onnistuivat ihan ok hyvin. (..vaikka hytisin ja tutisin sormet jäässä pellolla hönkien samalla linssit kamerasta niin huuruun, etten nähnyt koko etsimestä kerrassa mitään.. huutelin vain juujuu onnistuu onnistuu, hyviä tulee juujuu..)


Olipas kyllä mukava päivä, harvemmin sitä saa kuvata ratsukkoa, jonka ratsastajan asusteena pakkasessa on hieno mekko. Saimme siis otettua onnistuneita kuvia. Pitkään ei kyllä pellolla lorvailtu tai siis Minttu ei lorvaillut. 15minuuttia ja malli ilmoitti iloisena "NYT MENEN !" Kerkesin jo ihmetellä, että minne se nyt menee kunnes huomasin, että talliin päinhän ne lähti vauhdilla hevonen sekä Minttu. Itsehän en sieltä pellosta pois päässyt niin rivakkaa tahtia kuin kuvattavat.
 
 
 
P.s Ostosvimma iski myös  ja päädyin siis shoppailemaan. Tälläkertaa ostin Hevosväylältä itselleni Hv Polon kassin sekä Kukkapurkille löytyi blingbling timanttiotsapanta samaisesta paikasta. Laukusta pidän todella paljon, se on tilava, joten koko elämä mahtuu hyvin mukaan. Otsapanta oli niin kivaa mallia, että pitihän sekin sitten saada, pantaa oli saatavilla valkeana, vaaleansinisenä, punaisena ja mustana, mutten oikein tykästynyt muihin väri-vaihtoehtoihin niin otin tavallisen vaalean. (vaikkakin sellainen minulta jo löytyykin)

 
Ak.Gallerian 2012 vuoden kuvat ovat nyt tältäosin yksissä kansissa !
 
©ak / ak.galleria.fi

1 kommentti: