16.1.2013

Tavoitteita ja muita katsastuksia..

 
Postauksen kuvituksena vähän "vanhempaa" materiaalia Mintun näkökulmasta. Sain päivitettyä Ak.Gallerian sivut ajantasalle. Vuoden 2013 kohdalla ei olekaan enää tyhjyyttä, vaan sain jo vuoden ensimmäiset kuvat esille, joita koristaa koirani Väinö. Mintun ja Ventan mekkokuvat ovat myös esillä gallerian 2012 puolella. Osoitehan on.. Ak.Galleria.fi
 
Tavoitteena tällevuodelle valokuvauksessa olisi "uudet kuvat". Noh, uudet ja uudet mutta.. Haluaisin käydä hevosten lisäksi kuvailemassa jotain aivan muuta. Esimerkiksi koiria, jotka ovat minulle kuitenkin aika uusi tuttavuus valokuvauskohteena. (..jos omaa koiraa ei lueta) Että vinkvink niille, jotka koiria omistaa ja harjoitus malliksi haluavat. Myös luontokuvat ja kohteena ihmiset kiinnostaa paljon. Olenkin miettinyt lähellä olevia paikka mahdollisuuksia, minneä lähtisin esimerkiksi kesällä käymään ihan valokuvauksen merkeissä harjoittelemaan luontokuvausta.
 
 

Lukijoita on taas ilmestynyt lisää, tervetuloa mukaan ja toivottavasti viihdytte jatkossakin. Sata lukijaa on valtava määrä ja näköjään omakin lukijamääräni on noussut pikkuhiljaa, josta olen tietysti enemmän kuin iloinen. Jos tai kun tämä merkittävä paalu täyttyy niin sitten yritän pitää sen kunniaksi jonkin kilpailun tai arvonnan. Speciaalia kuitenkin..
 
 
 
Hööksin ale tilaus saapui. Suojiin nyt ainakin olen tyytyväinen, koska sellaiset meiltä tosiaan löytyy jo entuudestaan. Suojat on todella kestävää materiaalia, pitkät, kevyet, hyvin suojaavat ja muutenkin loistavat. Suosittelen kaikille, joilla löytyy iso ja pitkä kinttuinen hevonen. Suitset olivat hyvät. Nahka ihan ok ja yksinkertaista mallia. Lisäsin suitsiin vanhemman varastossa seisoneen otsapannan + ohjat. 
 
Vyö oli kutakuinkin paras ostos, harvemmin sitä noin edullisesti nahkavyötä löytää mistään. Vyö tulikin tarpeeseen, koska omat entiset satulavyöt alkavat olla jo melkoisen raihnaisia. Odotin itseasiassa "koppuranahkaa" olevaa vyötä, mutta vyö olikin todella pehmeä ja hyvän tuntuinen. Ainut mistä en jostain syystä satulavöissä välitä, on juuri nämä vyön päässä olevat joustot, pidän niistä malleista joissa joustot ovat satulavyön keskellä, koska ne eivät mielestäni kulahda niin nopeasti. Mutta tässä tapauksessa aivan se ja sama, koska vyö ei ollut kovin kallis ja tuli tarpeeseen. Toivon vain, että suitset sekä vyö myös sopivat.
 

Hevosten parissa tavoite olisi saada Kukkapurkki kesällä kouluradalle, ellei tapahdu mitään katastrofia. (Isompi ongelma on ehkä se ratsastajan hommaaminen) Siinä onkin työmaata sen verran, etten taida siitä enempää edes kehdata turista. Olenkin kysellyt -ammattiauttajaa- Kekkoselle, joka kävisi satunnaisesti katsastamassa ruunan menosuunnan. Koikkelehtiiko humma minun käsistäni etu- vai takaperin. Että syveen tai saveen..
 
© Ansku/ak.galleria.fi,
kuvat Minttu/aaveen.net

2 kommenttia: