5.10.2012

Seurakilpailut



 
 
Kuvauskausi alkaa olla aika pulkassa, ainakin ulkokilpailujen suhteen. Tähänasti kansioita on vuoteen 2012 mahtunut 21kpl. Uusimmat kuvaamani tapahtumat on Koljonvirran seurakoulu- sekä estekilpailut. Estepäivänä ilma oli ihan siedettävän syksyinen, mutta sunnuntain kouluosuuden aikaan kenttä lainehti enemmän kuin laki sallii. Kuten kouluosuuden kuvista varmaan näkyikin, että rapa roiskui, mutta kentällä oli vain vettä, ei juoksuhiekkaa tai rikkihappoa. Kuvia olisin odottanut kummaltakin päivältä enemmän julkaisuun, mutta kerkesin karsia kuvat aika rankalla kädellä, joten julkaisuun tuli odotettua pienempi määrä kuvia.
 
 
Seuraestekilpailut                                                                              Seurakoulukilpailut
 
 
 
Sain mahdollisuuden kuvata jotain mitä harvemmin pääsen kuvaamaan, nimittäin koiranpentuja !
Kaverini saksanpaimenkoira oli saanut pennut ja heillä kyläillessäni otin tietysti laukaisin pohjassa kortin täyteen kuvia pienistä lapsista. ( Olisin voinut toki ottaa yhden pennunkin taskuun lähtiessäni ) Varsin valloittavan näköisiä kavereita nämä karvaiset lapset vai mitä..
 
Aloitin loimituksen hyvissä ajoin (juu juu ehkä ihan hiukan etuajassa), kun huomasin Kukkapurkin pöhöittyneet mahakarvat. Eikun varastoon tonkimaan sopivaa nuttua hevoselle, jolla ei kokoa ainakaan puutu. Kaikkien romujen alta löysin kuin löysinkin Bucas stable light:n, joka sai edustaa loimen virkaa. Löytöretkellä löysin myös "kadoksissa" olleen lapasuojuksenkin, joka on siirtynyt käytössä hevoselta hevoselle. Lapasuojuksiakin on erimallisia ja jotkut tekevät inhottavat hiertymät hevoselle selkään resorin kohdalta. Itselläni on alkukantainen malli, joka on menossa rupsahtanut niin pehmeäksi, että toimii aina vain paremmin ja paremmin. Ulkoloimen virkaa saa toimittaa perus fullneck sadeloimi.
 
Olemme myös harjoitelleet perusasioita, esim haava sprayn laittamista ilman, että minulta puuttuu jalka polvesta alaspäin tai huonolla tuurilla koko pää. Tähän päivään mennessä kummatkin vielä tallella ! Olé..
 
© ak / ak.galleria.fi

2 kommenttia: