21.10.2012

One successful mission..




Kenttäkilpailujen kuvaaminen fail, Tallinnan horse show fail, HIHS fail..  Tapahtuma kansioita kuvasivuilla enemmän kuin viimevuonna successful ! Jotkut tapahtumat jäivät väliin minun osaltani. Sain taas tehtyä yhden epämääräisen (yrityksen) päätöksen lähteä ensivuonna Tallinnan horse show:n ja ajattelin aloittaa matin häätämisen kukkarosta jo hyvissä ajoin, jotta voin tietysti shoppailla Tallinnassa koko menetettyjen tapahtumien verran. Voihan sitä aina fiilistellä ennakkoon..
 
Hevospäiviin ei kuulu mitään muuta kuin kuravelliä, jossa on hevosten mukava kelliä, eli kuraa ympäri ämpäri ja jalkojen pesua päivästä päivään. Olemme Kukkapurkin kanssa harjoitelleet maastoilua. Eilen herra teki ensimmäistä kertaa kunnon neliteli stopin ja samalla löytyi peruutus vaihde, koska ruunaa ei ilmeisesti miellyttänyt poistua tallin pihaa pidemmäksi. Päätin, että pihastahan myös poistutaan, vaikka nakotettaisiin paikallaan ensikuussakin. Kukkapurkki ei siis ole tajunnut peruuttamisesta tähän asti mitään. Kekkonen peruutti sellaista kyytiä nokka nyrpällään, että epäilin jo pakin hirttäneen kiinni niin, että peruutamme varmaan tallin ovesta sisään takaisin karsinaankin. Aikamme siinä seisoskeltiin, jolloin homma kävi ilmeisesti liian tylsäksi ja pääsimme siten jatkamaan matkaa eteenpäin. (ei enää taaksepäin) Ruunan rupsake oli niin innosta soikeana, että meinasi alkaa pelottamaan kyydissä.

 
Tallillamme järjästettiin tänään harjoitusestekilpailut. Ensin ajattelin, jos yrittäisin kuvata ratsukot hyppelemässä esteitä pimeässä maneesissa, mutta ajatus ei jostain syystä innostanut, joten sain pestin toimia megafonina. Kilpailut menivät oikein rattoisasti.
 
Anonyymien luku on kasvanut, tervetuloa ja ilmoitelkaahan itseänne myös rekisteröityneeksi lukijaksi. :) Kun lukioita kertyy 20kpl niin julkaisuun tulee pari special juttua loppuvuoden kunniaksi.

Kuten kuvista huomaa, 2012 syksy oli hieman kuivempi mitä tänävuonna.
Kuvituskuvina 2010 materiaalia. Kuvissa ylhäällä Carlijs & Ants tarhailemassa, alhaalla ystäväni hieno jo edesmennyt hevonen Masterpiece.
©ak / ak.galleria.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti