9.7.2012

Opportunity to photograph..


Jep jep, taitaa tältäkin vuodelta jäädä kuvaamatta Lapinlahden kenttäkilpailut ! Oma huvi meni edelle ja olenkin koko viikonlopun Kuopiossa Kuopio rockissa. ( yiihaa / damn.. ) Lähden jo perjantaina ja oletan, että saavun kotiin viimeistään sunnuntaina.
Minulle -must-see- esiintyjiä on..
Turmion kätilöt,  Viikate, Stam1na, Nygård menee myös. Kuopio rockissa on tullut käytyä useampaan otteeseen ja aina on ollut hyvä meno. Suosittelen..




Kuvauksiin, seuraavaksi yritän ja koitan saapua kuvaamaan Kuopion kenttäkilpailut 21.22.7.2012. Yritän jopa saapua kumpanakin päivänä. Edellisen kerran kuvasin Kuopion kenttäkilpailuja 2010. Kuvat eivät mielestäni ole mitään mahdollisimman kaunista katsottavaa mutta ne löytyvät kuitenkin tästä. 
Lapinlahden ONES:n kenttäkisoista löytyy myös kuvia rataesteiltä 2011 kansiosta.

Kuvituskuvina sai edustaa erittäin hyvin teemaan sopien Herra Hakkarainen.
Kekkosen kera ollaan reenailtu hiukan puomeja ja muuten vaan talsittu ympäri kenttää tekemättä perusasioita kummempaa. Tänään nyrpistin nenääni kentälle, sehän oli vuosisadan uimaallas. En kerinnyt pahemmin valittaa ja märistä, kun yli aktiivinen Nora ilmoittikin olevansa positiivinen ulkoilma ratsastaja satoi tai paistoi, ole hyvä vain !


Ja lukijat : Kertokaa toki millaisia tarinaa haluaisitte lukea..Voin yrittää toteuttaa postauspyyntöjä sitä mukaa.

© AK

4 kommenttia:

  1. minä ainakin haluaisin lukea sinun jokapäiväisistä hommista ja työskentelyistä hevosten kanssa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista ! Laitetaan korvan taakse :)

    VastaaPoista
  3. tehdään joskus semmonen "kuvauspäivä" tyyppinen kuvapostaus. eli räpsitään hulluna kuvia siitä mitä tehdään. eli istutaan ja syödään. ja sit näytetään ne kaikille blogissa! :)

    VastaaPoista
  4. Eli.. suurinosassa napotettas koneella tekemättä mitään. Mahtava postaus ! :D

    VastaaPoista