4.7.2012

Missä se suomenhevonen on ?



Päivä vierähti nopeaan ja kävin tallilla vasta illalla. Kentällä oli tunnit ja itsellä laiskuus, joten päätin tehdä helpoimman kaavan kautta ja laskea Kekkosen maneesiin. Siellähän ruuna vaan töllisteli ja kuunteli ihmeissään katolla hyppivien harakoiden ääniä. Kekkonen tuli minulle hieman sattuman kautta, niinkuin aikaisemmin taisin jo mainitakin. Minun piti hankkia alunperin suomenhevonen mutta toisin kävi. Kekkonen on nuori, (ja vielä todella ruipelo) 2007 syntynyt latvialainen puoliverinen. Herra Hakkarainen (rakkaalla lapsella monta kutsumanimeä, Kekkonen, Kukkanen jne) taitaa perusasiat ja on luonteeltaan todella kiltti. Ainut "miinus", joka tuottaa päänvaivaa on koko. Niinkuin puhelinlaatu kuvasta näkeekin, että jalkoja löytyy. Esim pesukarsinaan tämä herra ei mene kirveelläkään etuperin, aina pitää etsiä se peruutusvaihde. Tallin käytävällä on myös hiukan ahdasta kääntyä, vaikka ruuna onkin esim. ratsastaessa kevyt ja "penninpäällä" kääntyvää sorttia.
Missä se suomenhevonen on ?!??

Kaverini oli tulossa hyppäämään ja koin tilaisuuden tulleen kameran kanssa. Runkona siis D7000 ja objektiivina uusi sigman 70-200/2.8. Kamera on nopea kuin mikä ja ainakin tähän mennessä tunnustaa hyvältä ostokselta. Otin myös hyvän ystäväni hääkuvat 30.6 lauantaina ja voin kertoa, että vanha kamera yhdistelmä olisi sanonut kaput. Ilma oli hääkuvissa pahin mahdollinen vanhalle yhdistelmälleni. Pääasia, että kuvat onnistuivat ja ennenkaikkea sain ne kuvat ! :D

P.S
Ilmoittautukaahan blogin anonyymit seuraajatkin lukijalistaan.. :)

1 kommentti:

  1. hei yks vinkki! mun mielestä kuvia on paljon kivempi katsella kun ne on isoina niin jos vain osaat niin olisi ihana kun laittaisit :)

    VastaaPoista