21.7.2012

Lisää loimia, kadotetut kenttäkilpailut ja Maaninka..



Ei voi olla totta ! Kuopion kenttäkilpailujen maasto-osuus oli peruttu. Juuri se mitä halusinkin mennä kuvaamaan. Ymmärrän kyllä, ettei ilmat ole olleet parhaimmat. Kesä on ollut täynnä vettä, ainakin täällä korvessa. Mietimme ensin Mintun kanssa, että lähdemme kuvaamaan pelkät koulu- ja esteosuudet, mutta toisin kävi. Aamulla päätimme antaa Kuopion kisojen olla. :(  Samalla syntyi idea Maaningan seurakilpailuista. Kisat hallissa tuottaa tietysti paljon miinusta kuvausta ajatellen, mutta kyllä kuvat verryttely kentältäkin kelpaa. Sää lupaa todella hyvää ja toivon myös, että tämä keikka onnistuu. Maaningalla on myös kiitettävän paljon lähtijöitä ! Jos huomisen kuvaus onnistuu niin yritän saada kuvat ensiviikkoon (vko 30) sivustolle. Kuviahan ei saa kopioida suoraan sivuilta, kuten ei täältäkään, joten ottakaa yhteyttä kuvatilauksen merkeissä sähköpostiin a.k@wippies.fi.
Kuva infot tulee heti kisojen jälkeen ak.gallerian blogi osioon ja sieltä näkee myös missä käsittely vaiheessa kuvat ovat. Seuraava etappi on Tahkon estekansalliset, saavun ainakin perjantaina jos sää sen sallii.

Maaningan lähtölistat tästä..




Suuri päänvaiva, joka tuottaa tällähetkellä tuskaa on loimet !Niitä ei näköjään voi koskaan olla liikaa. Uuden hevosen tultua suurin osa loimista taitaa mennä vaihtoon. Varastossani on iso pino takkeja, kenellee muullekaan kuin hevoselle. Laskin edellisen siivouksen yhteydessä, että loimia olisi 30kpl. Kyllä !  Tietenkin, mitä muutakaan voi odottaa.. Heikin perintöloimet ovat aivan liian lyhyitä Kekkoselle. Aloinkin selaamaan loimi markkinoita ja kaikkihan siellä oli äärettömän kalliita tähän tilanteeseen. Tarvitsen siis fullneck sadeloimen, fleece vuorella ja ennenkaikkea reilua 155 kokoa olevan. (165 on sitten puolijoukkueteltta).

Kuvituskuvina käytin vähän sekalaista seurakuntaa, mutta kaikki kuvat ovat siis tältäpäivältä. Osa otettu puhelimella, koska kamera ei ollut silloin lähettyvillä. Matkalta löytyi vanhat kuolaimet  (varmasti olleet melko "tehokkaat" sellaiset)  ja oli pakko laittaa tännekin kuva niistä. Nappasin kuvan myös tallin laiduntavista hevosista, kun napottivat niin tyytyväisenä palstoillaan.


Huomisia kisoja odotellen ja seuraavaan turhuuden jaaritteluun..

©ak

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti