29.7.2012

Äkkilähtö Runnille


Kuopio rokki nähty ja koettu, oli todella hyvä meno kuten aina. Nightwishin keikka oli todella näkemisen arvoinen !
Kaverini pyysi aikaisemmin mukaan Runnin seuraestekisoihin. Ajattelin, etten kerkeä kyseisiin kekkereihin mitenkään mukaan töiden ja hevosen liikutuksen lomassa. Sain tehtyä hommat super vauhtia ja kerkesin kuin kerkesinkin vallan loistavasti paikalle.  Ilma oli aika hyvä, pieniä sadekuuroja kulki ohitse satunnaisesti, mutta käytin hienosti tilaisuuden hyväkseni ja sain luvan mahduttaa itseni tuomaritorniin, joka oli paviljongin alla. Kuvien laatuun ja onnistumiseen olen tälläkertaa todella tyytyväinen. Sain kuvattua suurimman osan ratsukoista, viimeisten luokkien aikaan alkoi olla jo sen verran pimeää, että ne kuvat jäivät valitettavasti julkaisematta.

Runnin kuviin pääset tästä

Seuraavaksi ovatkin sitten Tahkon estekekkerit ! Aikomus oli tulla kuvaamaan ainakin perjantaina, mutta säätilanne vetää rajan suunnitelmiin, joten tulen paikalle forecan tiedoitteen mukaisesti.

Kekkosen (..joka tosin muistuttaa enemmän vinttikoiraa kuin hevosta) kanssa ei olla tehty perusasioita kummempaa, väistöt alkaa sujumaan jo aika mallikkaasti. Pikkuhiljaa hyvä tulee. Ruunahan siis ei osannut kuin perusasioita minulle tullessaan. Meinasin ensin laittaa videopätkän ruunasta esille, mutta jätin sen jostain syystä julkaisematta :D


© ak
Kuvissa Menni ja Pasadena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti