1.5.2017

Hyvää vappua !

Prinsessa Sylville ei kruunu kelvannut.
 
Hyvää vappua ! Ajateltiin tallikaverin kanssa ottaa vappukuvat hevosista. Sää oli huono, joten ulkokuvat eivät tulleet kyseeseen. Päätin kokeilla pitkästä aikaa studiokuvia. Ensimmäisenä vappukoristelun sai Kvinta, joka tyytyi kohtaloonsa ja sieti hienosti vappukoristeiden tuoman hämmennyksen.
 

 
Kuvat otettiin tallin isossa heinäladossa. Pilvinen sää hankaloitti valon käyttöä ja en osannut odottaa kuvilta mitään erikoisempaa. Edellisen kerran otin vastaavanlaisia kuvia vuonna 2012.
 

Sylvin koristelu. Totesin hyvin äkkiä, että antaapa olla, päästään kaikki helpommalla. En jaksanut lähteä juurta jaksaen kertomaan tammalle mistä serpentiini on tehty tai miksi letityskuminauha pitää kiristyessään kummallista ääntä. Serpentiini meni vielä tallissa, mutta oman elämänsä prinsessa sai kriisin aikaiseksi etuharjan letityskuminauhasta. Se ääni, kun kiristät nauhaa. Hevoseni on turhan herkkä draama kuningatar.

 
Kuvat onnistuivat yllättävän hyvin! Itseäni miellytti enemmän mustavalkoiset versiot. Kuvat toimii mielestäni paremmin mustavalkoisena, koska niihin saa selkeää syvyyttä. Olisi tehnyt mieli laittaa mustavalkoiset kuvat vielä tummemmaksi, mutta maltoin mieleni. Värillinen vai mustavalkoinen ? Kumpi on teidän suosikki ?

5 kommenttia:

  1. Tuutko kuvaa sorsikseen estekisoja?

    VastaaPoista
  2. Ihana lukea sun kuulumisia pitkästä aikaa! Laitahan enemmän juttua Sylvistä ja mitä ootte tehneet! BTW, mitä kamera-asetuksia oot noissa kuvissa käyttänyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että mun ei ehkä niin laadukkaat-jutut on ihan lukukelpoisia. :D Avainsana on alivalotus. Kunnon alivalotus, vähän photaria ja siinäpä se.

      Poista