29.4.2017

Lounasravit Kuopio, check.



Olen monesti aloittanut tekstin kirjoittamisen mutta en ole saanut kirjoitettua kahta lausetta enempää. Koin varmaan jonkinlaisen herätyksen, koska huomasin näprääväni blogin some ikoneita kuosiinsa ja väkersin onnettomilla muokkaus taidoillani uutta banneria.
 
Ak gallerian tämän vuoden kansio ammotti tyhjyyttään. Etsiessäni lähialueen valokuvattavia tapahtumia, eteen tuli suurimmaksi osaksi hallikilpailuja, kappas kummaa näin talviaikana.  Tutkiessani kalentereita netin syövereistä olin suorastaan varteenotettava Sherlock Holmes, vain hattu ja suurennuslasi puuttui. Kuopion lounasraveihin yritin lähteä yhteensä kolme kertaa aikaisemmin, mutta aina jokin minua ja kameraani vahvempi puuttui peliin. Milloin auto sanoi sopimustaan irti tai taivaalta satoi rakeita.


Eilen, perjantaina kuun ja tähtien asento oli kuin olikin oikea. Kävin aamulla tallilla hoitamassa Sylvin huonolle tolalle jääneen hammashuollon. Omistajahan oli niin huoleton ja unohti, että edellisestä kerrasta on jo vuosi kulunut. Paska oli kirjaimellisesti jo housussa. Pöllyytin hiuksista turpeet ja suunnistin kamera ladattuna, turkishaalari mukaan otettuna ja pipo tiukasti silmille vedettynä kohti Sorsasalon ravirataa.

Aaae että, olipa mukava olla pitkästä aikaa valokuvaamassa. Sää oli hyvä ja kuvatkin onnistuivat vaikka taukoa on ollut. Kävin samalla reissulla pikavisiitin matkuksessa, jonka jälkeen suunnistin takaisin kohti Iisalmea. Kotona kuvat pääsivät heti koneelle ja sain ne julkaisuun heti. Kuviin pääset tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti