27.8.2015

Talvitakkeja ja kiillotusaineita.


Ostosvimma iski ja pitihän Sylvillekin ostaa jotain ihka omaa ja uutta. Valitettavasti syksy ja talvi tekee jollain tapaa tuloaan ja päätin varustautua jo hyvissä ajoin. Tilasin siis Sylville hööksiltä 500g paksuisen talliloimen talvipakkasille. Välimuoto loimia minulta löytyikin jo pilvin pimein, toinen seikka onkin se, että ovatko Kepun aikaisemmat loimet puolijoukkue telttoja Sylvin päällä. Olen pitkään himoinnut kevyitä karvasuojia ja nyt nekin siirtyivät ostoskoriin huomaamatta. Ainut miinushan näissä kivannäköisissä suojissa on se, että niitä saa olla jynssäämässä puhtaaksi sen minkä kerkeää. Showshinen suurkuluttajana uusi purkki tuli myös ostosten mukana.  Hankinta listassa on vielä ainakin kylmäyssuojat, olin ensin ajatellut  vedellä aktivoitavien hankkimista mutta uuden tallin myötä kuvioon tuli pakastin. Suojien valinta taitanee päätyä pakastettavaan malliin.
 

Satulan hankinta tulee myös pikkuhiljaa ajankohtaiseksi. Hevonen on saanut massaa valtavasti tulonsa jälkeen. Hevonen muuttuu niin kauheaa vauhtia, että satula tilanteen saa tarkastaa viikon välein. Koulusatula menee ainakin uuteen uskoon ellei runkoa voi muokata, kyseinen satula on jäänyt aivan liian kapeaksi tammalle.  Tilanne on sinäänsä  vielä hyvä, koska meiltä löytyy Mariannen kanssa tallilta yhteensä viisi satulaa joita voidaan kokeilla ja vaihtaa sitä mukaa mitä tarve vaatii. Tulevaisuudessa satulan hankkiminen tulee olemaan Sylvin kohdalla todennäköisesti yhtä tuskaa.

 
Uutta ulkonäköä sai myös traileri ! Olen pitkään mietiskellyt trailerin teippausta ja nyt idea sai tuulta allensa. Trailerin kylkeen sekä etuosaan tuli ak gallerian logo.  Olen erittäin ylpeä saavutuksestani, koska sain tarrat itse paikoilleen ilman revenneitä kulmia tai irtonaisia hevosenpäitä ! Miltä näyttää ?
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti