6.9.2014

Treeniä treeniä


Gallerian puolelle on lisätty uusia kuvia. Kävin nimittäin kuvailemassa Peltolan maatilalla olevia hevosia. Kyseessä oli oikein mukava kuvausreissu, talli on nimittäin uusi aktiivitalli hienoine tiloineen. Tallilla oli myös quarter-hevosia muiden hevosten lisäksi, joita harvemmin kameran eteen saa. Kuvista tuli mielestäni oikein onnistuneita otoksia. Takana oleva peltomaisema oli super hyvä tausta sekä valo oli kohdallaan. Tässä julkaisussa kuvia Peltolan reissusta.
 
 
Viikot ovat hurahtaneen Kekkosta treenaillessa lähinnä koulupuolelle. Tavoitteena on ilmoittaa ruuna lokakuussa oleviin omiin seurakarkeloihin. Sileällä meno luonnistuu melko hyvin mutta välillä ruuna saa jonkun riivaus kohtauksen ja sitten mennäänkin tukka putkella eikä jarruja välttämättä löydy.
 
Näin vannoutuneena wannabe-kouluratsastajana en ole hypännyt Kekkosella kertaakaan. Kyllä, en ole ylittänyt jätti-ruunalla maapuomia isompaa estettä, ikinä. En ole ikinä innostunut esteistä sen kummemmin muutenkaan. Heikki hevosen kanssa tuli tosin pieni estekipinä, koska kyseisellä hevosella esteiden harjoitteleminen oli helpointa hommaa mitä maailmasta löytyy. Ei tarvinnut kuin ajella eteenpäin ja polle sen kuin puski menemään.
 
 
Noh, pari päivää sitten ruuna oli niin villillä tuulella, että ajattelin vaihtaa vaihdetta. Kokosin itseni ja sanoinkin kaverilleni kentänlaidalla, että nyt hypätään ja piste. Mini 50cm ristikko ja jäätävä jännitys. Yllätyin positiivisesti, koska en maistanut kentän hiekkaa kertaakaan ja ruuna olikin melko simppeli. (.. juu ne 50cm ristikot riittää mulle) Olen niin ylpeä itsestäni ja saavutuksestani. Hyvä päivä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti