9.9.2014

Kukkahattutäti -kuvasarja

Kuvasarja "Kukkahattutäti" on hyväntuulen parodia, jonka idea lähti itämään kukkahattutäti -vitsistä. Kuvasarja on toteuttu yhteistyössä Minttu Koposen / aaveen.net kanssa.


Kukkahattutädin hevosen karsina on kodikkaasti sisustettu, sillä hevosen mielentasapainoa tasoittaa ikkunoihin asetetut verhot, jotka vaihdetaan joka vuodenajalle sopivaksi. Kukkahattutäti mielellään sisustaisi karsinaa myös matoilla, mutta siihen hän sai tallinpitäjältä kieltävän vastauksen.

Kukkahattutäti ruokkii hevostaan vain laadukkailla rehuilla, joita mitataan teelusikalla. Teelusikallinen kivennäistä, kolme teelusikallista kauraa ja ripaus chiaa. Kukkahattutäti on laskenut tarkkaan hevosensa kulutuksen ja ravinnonsaannin päiväannokset, joita hän laittaa tallinpitäjän orjallisesti noudattamaan. Hyvälaatuinen heinä korvataan eri väkirehuilla.



Kukkahattutäti ei mielellään tarhaa hevostaan. Mutta jos aivan pakko hevonen on ulkoiluttaa, se suojataan
yliloimittamalla - mieluiten kuitenkin kuplamuovilla hevosen ympärille kietoen. Ulkotarha on karsinaa pienempi hiekkapohjainen alue, hevonen on siellä yksin ja vain muutaman tunnin. Raitis ilma voi aiheuttaa myrkytyksen ja ulkona olevat vaaratekijät voivat satuttaa hänen hevostaan kohtalokkaasti.





Kukkahattutäti opiskelee innokkaasti hevoskirjallisuudesta uusia asioita, muttei uskalla toteuttaa yhtä luonnonmukaista lähestymistapaa mitä kirjoissa kehoitetaan. Kukkahattutäti opettaa myös hevosensa lukemaan, ja hevoselle tylsät ja pitkäveteiset kappaleet kukkahattutäti kuiskaa hevosensa korvaan.





Tällä kuvasarjalla ja -tarinalla ei ole tarkoitus loukata ketään. :) 
Yhtään hevosta ei satutettu kuvauksissa, eikä mitään hevosta pelottanut kuvausrekvisiitat. 
Mukavaa syksyä kaikille!

18 kommenttia: