13.8.2013

Valmennusta ja Hyvän mielen hevonen-tapahtuma

 
Lyhyttä ja ytimekästä. Viikonloppu on ollut täyttä hulinaa. Ensinnäkin lauantaina Kekkonen pääsi jälleen kouluvalmennuspiireihin mukaan hyvän ystäväni ratsuna. Edellisestä valmennuksesta on aikaa, joten oli melko arvoitus miten koko homma luistaisi hevosen kohdalta. Onneksi reenari oli käynyt useampaan kertaan viikolla jo Purnukan (Kekkosen) kyydissä vähän hakemassa säätöjä ja ruuna onkin toiminut kyseisen henkilön kanssa aivan loistavasti yhteen.
 
 
Itse valmennus meni mielestäni todella hyvin ja kuskikin oli ilmeisesti tyytyväinen suoritukseen. Purnukka oli koko valmennuksen into pinkeänä ja jaksoi hyvin tehdä kaikki tehtävät mitä vaadittiin. Alkupuolella aiheena oli väistöt sekä avot, jotka saavat ruunan kuumumaan ja innostumaan suhteellisen paljon. Laukannostot oli Purnukan mielestä vähän liiankin hauskaa ja meinasimme saada uuden oven halliin. Pikkuvikoja ja pääasia, että on mukavaa.
 
Sunnuntaina suunnistin aamusella kohti Kuopion Sorsasaloa Hyvän mielen hevonen-tapahtumaan. Tapahtumassa oli katsottavaa laidasta laitaan, esityksiä oli esimerkiksi koulu-, este- ja lännenratsastuksesta, match show, kiihdytyskisat, valjakkoajoa jne. Katsottavaa riitti koko päiväksi. Olin noheva ja otin kameran mukaan tapahtumaan, joten kuvia kyseisestä tapahtumasta on tulossa julkaisuun viikonlopun puitteissa.
 
Pitäisi varmaan seurailla kuvauskalenteria, nimittäin seuraavasta kuvauspaikasta ei ole mitään käryä. Epäilisin, että seuraavat kilpailut missä nakotan päivän on Kiuruveden este- tai koulukansalliset. Saa nähdä minne ehdin ennen sitä, jos jollain on tiedossa seurakilpailuja tjs tässä Itä-Suomen ympäristössä niin voi vinkkailla, ties vaikka pääsisin kuvailemaan.

8 kommenttia:

  1. Ensi viikonloppuna lauantaina Maaningalla seuraeste, sunnuntaina Kajaanissa seurakoulu. Tule tuonne Kajaaniin jos pääset!(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitti tiedosta! Kajaanin kisat taitaa olla hallissa? Vai olenko ihan väärässä ja out ?

      Poista
  2. Jestas miten iso hevonen :D ! Ja ku aattelin omaa tammaa isoksi mammutiksi niin kyllä taitaa teidän hepalla olla tuota kokoa vaikka muille jakaa.. :')
    Mutta oon seuraillu sun blogia pitempään jo, tää on tosi kiva ^^ kuvaat ihan älyttömän hyvin.. :)

    http://rontonelamaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! Mukava kuulla ja tervetuloa lukijakuntaan :)
      Juu, tuosta nuorikosta kasvoi vähän isomman sorttinen kaveri. Viimeksi otin epämääräisen mitan kun ruuna täytti 5vuotta, silloin näytti 180-182cm siitä vissiin vielä vähä kasvanu.

      Poista
  3. Ärsyttävän keltasia noi maneesikuvat :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, juuri tämän takia en kuvaa maneesissa. Kuvat on raakadataa (ei siis muokattu keltaisiksi) ja valitettavasti myös maneesimme on tuon värinen luonnossankin :D

      Poista
  4. Satuitko ottamaan Kuopiossa kuvia ponien kärrylähdöistä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En valitettavasti ollut paikalla kyseisen lähdön aikana.

      Poista