23.8.2013

Kaasu hirtti, jarrut petti ja ratti irtos.


 
Huh, Kekkosen kanssa on meno ollut villimpää kuin aikoihin. Tänään kaasu hirtti, jarrut petti ja ratti irtosi laukassa totaalisesti, koska ruunan mielestä laukka isolla kentällä oli huisin hauskaa. Ruuna on siis tainnut löytää sisäisen estehevos sukunsa esteiden myötä. Lyhyesti ja ytimekkäästi: Laukattiin siis päättömänä ympäri kenttää. Pääasia, että hevosella on pirteyttä ja sillä on mukavaa.
 
 
Kekkonen sai pari päivää erilaista reeniä, koska hyvä ystäväni tuli katsastamaan tilannetta ja ratsastamaan purnukkaa. (Kuvat siis niiltä treeneiltä) Ensimmäisenä päivänä ruuna meni koulua ja toisena päivänä humma pääsi hyppäämään esteitä. Koulupuoli sujuu jo suht mallikkaasti, mutta esteitä ruunalla ei olla hirvittävästi menty. Joka hyppykerralla homma sujuu aina hieman paremmin ja näyttää, että hevonen alkaa löytämään pikkuhiljaa jalkojensa paikkoja. Tälläkertaa ruuna innostuikin jo esteistä, kun on alkanut tajuamaan homman ideaa. Parasta koko hommassa on myös se, että ruuna näyttää menevän tyytyväisenä esteen kuin esteen ylitse, eikä kammoa esimerkiksi johteita tai lankkuja jne.
 
Minne jalat pitää sijoittaa?
Kekkosen tasapaino alkaa olla suhteellisen kohdallaan, eikä meno ole enää niin päätöntä harppomista pitkien jalkojen kanssa. Hitaat askellajit tuottavat tällähetkellä päänvaivaa, mutta pikkuhiljaa hyvä tulee. Reenari oli ilmeisesti todella tyytyväinen hevoseen, koska melkein koko ratsastuksen ajan hänellä oli päällä melkoinen dollarihymy, jes !
 
Laitoin tänään Purnukan etujalkoihin ahkerana kylmäsavet, en kerinnyt kuin selkäni kääntää niin ruuna oli päättänyt tehdä itselleen kasvohoidon ja läträsi innoissaan savea naamaan jaloistaan. Kai se siellä poskessakin vaikuttaa..
 
Hyvän mielen hevonen- tapahtumat kuvat on nyt julkaistu gallerian puolella..

4 kommenttia:

  1. Kaunis heppa. Voitko kirjoittaa kuvien alle minkä merkkisiä varusteita hepalla on päällä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin yrittää muistaa totetuttaa tälläisen johonkin osaan julkaisua.

      Poista
  2. Tosi upeita kuvia kerta kaikkiaan! <3


    ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

    VastaaPoista