22.7.2013

Kenttäkilpailut Lapinlahti

 
 
Ensinnäkin blogi on saavuttanut 160 lukijan joukon + anonyymit, kiitos kaikille mukana oleville ja tervetuloa kaikille uusille mukaan ! Toivottavasti viihdytte.

Olen monena vuonna skipannut syystä tai toisesta lähialueen kenttäkilpailut. Tänävuonna pääsin paikalle jopa kahtena päivänä. Huonopuoli koko hommassa oli tietysti se, että itse sm kenttäosuus jäi näkemättä, koska lähdimme kaverini kanssa etelään tsiikailemaan hevosia.


Perjantaina kävin aamulla tallilla puunaamassa ohimennen Kukkapurkin satulat ja muut remelit. Aamusta iltapäivään vettä tuli välillä enemmän ja välillä vähemmän eikä loppua näkynyt. Soiteltiin iltapäivällä kaverin kanssa ja mietimme ensin koko kisojen skippaamista sateen takia. Ajattelimme kuitenkin lähteä paikanpäälle sateenvarjojen kanssa katsomaan miltä tilanne näyttää. Vettä tuli kuuroina, jotka onneksi olivat vähenemään päin. Olin onneksi varautunut hyvin ja pidinkin sadesuojan kameran yllä melkein kokoajan. Huonopuoli sadesuojassa on se, että et yksinkertaisesti tiedä mitä kuvaat ja mikä on kuvan lopputulos. Kuvia julkaisuun tuli perjantain kouluosuudelta vain 55 kpl ja kuvat onnistuivat itseasiassa harvinaisen hyvin. Koulukilpailut nurmi-pohjalla tuo oman lisänsä kuviin !
 
Lauantai päivä meni seikkaillessa Lappeenrannassa.
 

Sunnuntaina menin aamusella kuvailemaan kenttäosuuksia. Kuvattavan esteen valitseminen meinasi tuottaa vaikeuksia mutta pääsinpähän kerrankin ottamaan kuvia istualtani ja suoraan katsomosta. Odotin rataesteiden kuvaamista, koska nurmikuvat tuovat kuviin hiukan eri fiilistä mitä hiekkakentällä otetut kuvat. Harmikseni sm-rataesteet olivat siirretty maneesiin, jolloin kuvaus tyssäsi siihen. Yllä pari esimerkki kuvaa Lapinlahden kenttäkilpailuista, kuva laukkaavasta kimosta on yksi suosikeistani. Todella mukava viikonloppu, ainut pieni miinus että sain hieman lähi tuntumaa yhden kuvattavan kohteen kanssa ja voi olla että kamerani joutuu huoltoon.
 
Odotan  jo syksyn kenttäkilpailuja innolla ! Kenttäkuvat julkaisen mahdollisimman pian gallerian puolella.
 
© Ansku / ak.galleria.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti