11.3.2013

Valokuvia lauantailta..

Rising Sun
 
Pikainen katsaus lauantaihin.. Vihdoin ja viimein sain uutta päivitystä galleriaankin. Lauantaina oli aivan mahtava sää ja tallilla vierähtikin tunti jos toinenkin. Ensin liikuteltiin kentällä kaverin kanssa Kekkonen ja sen jälkeen päädyin kuvailemaan poneja, Maxia ja Sannia. (Max-Pony Sport, Rising Sun) Ensin otin perinteiset rakenne- sekä pääkuvat, jotka onnistuivat ihan ookoo, ellei varjoja ja muita kummallisuuksia lasketa lukuun. (harjoituksen puutetta..) Esim galleriassa olevassa Sannin pääkuvassa on ikävän iso varjo hevosen kaulalla, mutta aina ei voi onnistua. Ylimmässä Sannin laukkakuvassa mietin pitkään miten rajata kuvaa, koska kyseinen otos tuli otettua suhteellisen kaukaa. Päädyin kuitenkin vaakakuvaan, joka on tarkoituksella rajattu löysästi ja tilaa on myös jätetty enemmän hevosen katseen suuntaan.
 
Max-Pony Sport
 
Rajaus on juuri se juttu mitä en todellakaan osaa, Mintun kanssa naureskellaankin useasti hienoille rajauksilleni, joissa ei ole  yleensä päätä eikä häntää. Esimerkisi ylempi Maxin sivuprofiili, en osannut päättää rajausta, joten kuvasta tuli niin järjetön miltä se näyttääkin rajauksiltaan. Kiinnittäkää siis huomiota omien kuvienne rajauksiin ja tehkää se ainakin paremmin mitä minä.. :D Ihme kyllä, vaikka Max on melkein musta niin sävyt tulivat ihan hyvin esiin ilman, että ponista olisi tullut musta paakku ylivalottuneen lumen rinnalla.
 
 

Sannin pystykuva on tehty vaakakuvasta, tässä näkyy hyvin juuri se katseelle jätetty (..liiallinen) tila.
 
Ponskit eivät olleet niin innoissaan kuvauksista mitä minä, niitä ei olisi voinut vähempää koko touhu kiinnostaa, joten villit laukkakuvat jäivät valitettavasti toiseen kertaan. Ei se mitään, pääsinpähän harjoittelemaan kuvailua.. Kamerana käytin Nikon D7000 ja objektiivinä Sigma 70-200.

 
© Ansku / ak.galleria.fi

7 kommenttia:

  1. ihana blogi! liityin ehdottomasti lukijaksi! :)

    http://dreamteam-blogi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! Mukava kun pidät, tervetuloa joukkoon :)

      Poista
  2. Sulle on haaste mun blogissa! :)

    http://awkwardsonja.blogspot.fi/2013/03/haaste-jossa-tarkea-luku-on-11.html

    VastaaPoista
  3. Hei missä Sanni nykyisin majailee? On tuttu vuosien takaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanni asustaa Iisalmessa, Koljonvirran ratsastuskeskuksessa yksityisenä, samassa tallissa missä omani. :)

      Poista
    2. Okei! Kiva, että pääsi viimein yksityiseksi:)

      Poista