16.9.2012

..nothing to tell..



Talvivarustus kunniaan !! Talvi tulee minkäs teet.. Kuvaushommia on ollut hieman vähemmän Pyhäjärven jälkeen. Olen kuvaillut lähinnä kotitallin hevosia ja Kiuruveden estekansallisissakin tuli lauantaina vain piipahdettua pikaiseen katsomassa tuttujen radat. Kiuruvedellä oli lauantaina pimeää, sateista ja ennenkaikkea kylmää !! Ei jostain syystä innostanut jäädä kuvailemaan pidemmäksi aikaa kun nenästä roikkui jo jääpuikkoja ja napotin olkapäät korvissa kentänlaidalla. (jepjep, olen sokerista.. Minttu sentään jäi ahkerana kuvailemaan koko päiväksi.) Sain kuitenkin kuvattua satunnais otoksia 80cm luokan alusta metrin alkuun asti. Kiuruveden kuvat valmistuivat todella slow motionilla ja sain tehtyä kuvan pari päivässä. Töitä/hevosia/koiraa eli minkä milloinkin karvamööpelin seurassa päivät hurahtanut. Kiuruvedeltä lauantain kuvasatoa esille löysi noin 50kpl, sunnuntaina en sitten vilkaissutkaan Kiuruveden suuntaan, vaan pidin odotetun vapaapäivän !

Kiuruveden kuviin..


Sunnuntaina 16.9 oli kotitallilla harjoituskoulukilpailut. Mikäs sen parempaa kuin kotitallin kilpailut. Sää oli todella mainio eikä parempaa olisi voinut kuvitella ! Koulukilpailuissa on yleensä hyviä ja huonoja puolia. Hyviin puoliin voi luokitella sen, että kerkeät saada ratsukosta useamman kuvan. -Paljon kuvia yhdestä ratsukosta- tilanne kääntyy myös kuvaajaa vasten, kun huomaat kuvia olevan yhdestä ratsukosta 20kpl. Kuvaajan skenaario puoli onkin se, että ns. hyviä kuvia tulee otettua liikaa, jolloin syntyy valinnanvaikeudet.
Myös työmäärä lisääntyy huippu lukemiin, kun yhdestä ratsukosta on 30kuvaa mistä valita edustavin. Kuvasin siis harjoituskilpailut ja kamerastani löytyi noin 700kpl kuvia. Näidenkin kuvien julkaisua saa jonkinaikaa odotella, valitettavasti.:)
 
 
 
 
Minttu tuli hyvään aikaan tallilla vastaan, kun olimme Herra Hakkaraisen kanssa menossa kentälle ja pitihän ruunastakin saada joku kiva syksyinen kuva.

Lukijat laittakaa toki mielipide  kommenttia tulemaan,  esimerkiksi millaisia uudistuksia/postauksia kaipaisitte blogiin. Kaikki vinkit ovat enemmän kuin tervetulleita..
 
 
 
© AK/ak.galleria.fi ja Minttu/aaveen.net
Kuvitus kuvina ylhäällä pari kilpailukuvaa Kiuruvedeltä, sekä kotitallin tuntihevonen Leps tarhailemassa.
Alla oma vinttikoira Laskers.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti