29.5.2012

Estekansalliset, Iisalmi


Siinäpä ne estepäivät hurahti. Ilma oli täydellinen koko viikonlopun, parempaa ei olisi voinut toivoakaan ! Sain lauantaina kuvattua alusta sinne 110 asti. Leiriydyttiin kentän laidalle ja mietin miten kameran kanssa käy. Tuleeko kuvan kuvaa, koska kalustoni on reistaillut välillä enemmän ja välillä vähemmän. Kotiin palauduttuani yllätyin enemmän kuin positiivisesti kuvia siirtäessäni koneelle.  Laatu oli parempi kuin koskaan ! (joo, voishan se tietysti vieläkin parempi olla).  D80 + sigma yhdistelmä oli tehnyt kerrankin mukiin menevää jälkeä. 


 

Sunnuntaina tulin hieman myöhempään kisapaikalle. Olin koko lauantain karttanut hevostarvike myyjiä ja sunnuntaina erehdyin vain "käymään vilkaisemassa" kojuilla. En kerinnyt kuin metrin kojua kohti,  kun kaverini jo sanoi "Ansku ! nyt pois sieltä". Joo, joo mä vaan katson. Eipä olisi pitänyt edes katsoa !  Mukaan lähti Dyon vohveliloimi, otsapanta ja Eskadronin kansio hevosen papereille. Se siitä sitten. Kun sunnuntaina pääsin kotiin, aloitin heti kuvien läpi käymisen, julkaistavia tuli 218 kpl.


Olin nohevaa nohevampi ja sain muokattua maanantaina kaikki 218 kuvaa ja julkaistua ne samana iltana. Eipähän jäänyt roikkumaan vaikka tiukkaa tekikin..

Seuraavaksi tähtäimessä Kuopion GP, johon meinasin tähdätä ainoastaan perjantaina 8.6. Loppuviikon (9.-10.6)  istun kotitallin koulukansallisia kuvaamassa. Kaikki kyselyt kuvista sähköpostiin a.k@wippies.fi.

Kuviin pääset tästä..
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti