24.5.2012

Kuopio, Kiuruvesi, Iisalmi !


Kuopion alue-estekilpailut menivät päin p:tä. Vettähän sieltä tuli koko päivän, en vaivautunut kaivamaan kameraa edes laukusta. Päivä hurahti katoksessa napottaen kaverin hevosen kanssa. Siitähän suivaannuin ja päätin sunnuntai aamuna lähteä kuvaamaan Kuopion aluekoulukilpailuja. Sää oli mitä mainioin ja jonkinlaista kuvaakin sain otettua. Paras otos omalle silmälleni oli kuva  kimosta ponista, tausta ei toki parhain mutta ratsukko näyttää kuvassa elegantille. Kertokaa toki jos joku tunnistaa ratsukon..


Maanantaina minua pyydettiin kuvaamaan Kiuruvedelle estekilpailuja. Kauhistelin ilmaa, koska oma objektiivini meinaa sanoa sopimuksensa irti tietynlaisessa säässä. Minttu pelasti päivän ja sain lainattua häneltä kalustoa kuviin. ( Kiitos siinä hänelle ! ) Kuvia tuli reippaasti ja olin kerrankin tyytyväinen laatuun. Sain Kuopion ja Kiuruveden kuvat sivuille ennätysajassa, vaikka tovi vierähti ja käteen tuli vähintään  jännetupentulehdus.

Sunnuntain koulukilpailuista tuli kuvia sivuille 78kpl,
Kiuruvedeltä kuvasatoa kertyi 76 kuvaa.
2012 kuvia on lisätty paljon ja niihin pääset tästä..

Iisalmi ! Iisalmi ! Iisalmi ! Koljonvirran estekansalliset starttaa 26.5 ja meinasimme Mintun kanssa pystyttää leirin viikonlopuksi kentän laidalle. Tavoitteena kuvata ainakin muistikortti täyteen !
Iisalmesta kuvia tulee aina paljon joten niiden julkaisu kestää tovin.
Yritän saada kuvat sivuille viimeistään vko:lla 23


Ja loppu kevennykseksi Mintun ja Kekkosen iloinen poseeraus kentällä. Olisihan sitä voinut pienemmänkin hevosen ostaa...

©AK
Kuvissa
Fanni Nissinen & Larkhill's Syrah
Nora & Aapo
Minttu & Kekkonen 

2 kommenttia:

  1. Näin vähän myöhässä, kyseinen kimo poni on Larkhill's Syrah ja ratsastaja Fanni Nissinen :)

    VastaaPoista