3.2.2014

Kuvauskausi aloitettu ja Kekkosen iltahumpat

ISO100, f.2.8, 1/1600
Sain 2014 kuvauskauden käyntiin ja sain lisättyä pari uutta kansiota gallerian puolelle. Mintun ja Ventan talviset ratsastuskuvat on julkaistu. Lisänä pari uutta kuvaa mitkä nappasin perjantaina sormet jäässä kotitallin tarhailevista hevosista. 2014 kuviin..
 
ISO100, f.3.5, 1/1000
Albionin satula saapui postista ja sovittelinkin loppuviikosta satulat pikaisesti läpi miten tällähetkellä istuvat. Itkuhan siinä meinasi päästä, koska tajusin, että minulla löytyy kolme erilaista satulaa ja yksikään ei kunnolla istu ! Jokainen edustaa omaa merkkiään ja jokaisessa on jotain pientä vikaa mikseivät ne istu. Albionin satulan kokeilin tänään selästä käsin ja sitä ei saanut sopimaan tekemälläkään.  Ei siis lähelläkään sopivaa. Argh! Satula oli muuten ihan mahtava istua ja oli muuten pehmeä. Eikun Albion myyntiin ja uutta hommaamaan. Parhaiten selkään istuu tällähetkellä estesatula, jossa en osaa istua sen vähempää mitä koulusatulassakaan.
 
Albion style, myynnissä.
Perjantaina ihana ystäväiseni tuli hyppäämään Kekkosella esteitä. Olin pidemmän aikaa harkinnut -syystä tai toisesta, tosissaan ja ei niin tosissaan-  kyseisen hevosen myyntiä, mutta perjantaina tulin toisiin ajatuksiin kun näin illan treenit.  Hevonen oli loistavampi mitä pitkään aikaan ja sain itsekin taas paljon vinkkejä jatkoon ! Lopuksi pieni videopätkä perjantailta.
 


1 kommentti:

  1. Todella upea blogi! :) täytyy jäädä lukemaan!
    palautetta saa laittaa myös mulle :)

    VastaaPoista