29.12.2013

Irtohypytystä ja joululahjoja

Videolta kaapattua kuvaa
 
tolpat loppuu
Julkaisu sisältää ainoastaan puhelin materiaalia paremman puutteessa. Eilen saatiin idea irtohypyttää Kekkosta pitkästä aikaa. Kutsuinkin kokonaisen armeijan auttamaan kyseisessä hommassa, koska edellisellä kerralla sain juosta hevosen perässä maiskutellen niin että sylki roiskui ja meistä enemmän liikuntaa sain minä kuin itse hevonen. Annoin ruunan rupsakkeeni kaverilleni juoksutettavaksi liinan päähän sillävälin kun kannan loput esteet valmiiksi. Tarkoitus oli hieman alkuverrytellä liinassa ravaillen. Ilmeisesti humma tajusi mitä tuleman pitää ja alkuverkka menikin lähinnä laukassa estettä kyyläillen.
 
 
Päästettiin humma irti, jotta saa mennä aluksi kujaa läpi ilman esteitä. Ruuna oli niin innoissaan, ettei laukka spurteista meinannut tulla loppua. Saimme laitettua esteet paikoilleen ja lopuksi sitten nakotimme keskellä maneesia katsellen kun hevonen hyppää vähän liiankin iloisena kujan esteitä uudelleen ja uudelleen. Edellisestä kerrasta ero oli ihan huima. Ruuna on alkanut löytää omien jalkojensa paikat ja tietää minne pitkät jalat pitää asettaa.
 
 
Joulu tuli ja meni. Joulupukki toi odotetut uudet jin stirrupit, joista olin haaveillut pidemmän aikaa. Olisin halunnut jalustimet alun perin alumiinin värisenä, mutta kyseistä väriä ei ollut tarjolla, joten päädyin tummansinisiin. Meillä on jo yhdet oranssit jinit  käytössä estesatulassa ja meinasinkin olla tosi true kouluratsastaja ja ängätä uudet siniset koulupenkkiin. Keppanalle piti sponsoroida uusi equilinen ruskea kouluhuopa, jota odotellaan postista.


Joulukuun viimeisiä päiviä viedään ja meillä ulkokenttä näyttää tältä. Joulukuu, +5 astetta lämmintä ja nurmikko rehottaa. Onko teillä lunta?

2 kommenttia:

  1. Ihan "pikku" loikka tuossa hypyssä :) Selkeesti heppa tykkää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, polle alkaa löytää sisäistä estesukuaan :D

      Poista