17.8.2012

Varaston täydeltä loimia sekä Pyhäjärvi.


1/3osa
1/3osa
Ei mennyt niinkuin strömsössä tämä loimien osto.. Postiin kolahti kauan odotettuja uusia nuttuja. Tilasin Hööksiltä Chamonix Horsepower fullneck ulkoloimen sekä Hv polon Harvard huovan ruskeana. Loimi vaikuttaa tällähetkellä ihan hyvälle ostokselle, mutta loimi olikin aivan liian paksu (...kele) ! Pidän helpoista loimista, joista löytyy pikalukko kiinnitykset eikä vanhan kansan mallista remmiä remmin perään olevista. Huovan kohdalla soudin ja huopasin ruskean sekä punaisen värin valinnassa, jossa päädyin kuitenkin ruskeaan.

 Löysin myös käytettynä 200g talliloimen, joka tosin ei ole mikään ihanne ruunien värinä (viininpunainen) mutta edullisesti kun sai niin mikäs siinä. Kauan etsitty paksuakin paksumpi tallitoppaloimikin löytyi Caballosta. Caballon loimi on 360g täytteellä oleva tallitoppis hintaan 49,90e. Yllätyin loimesta, sehän olikin ihan näppärä. Ainut miinus tässäkin ostoksessa oli se, että loimihan oli tietenkin hitusen liian pieni. Eli kaikki olivat joko liian pieniä tai odotettuja paksumpia. Nyt meillä on sitten kolme paksua fullneck ulkoloimea eikä edelleenkään yhtään kevyempää mallia. Laittelin pari loimea myyntiin, ne löytyvät myytävänä sivun alta.


Kuvaus mahdollisuus on käsillä, kun kaverit kertoi lähtevänsä Pyhäjärvelle seurakisoihin 19.päivä sunnuntaina. Kävin viimevuonna paikanpäällä kuvailemassa seurakilpailuja. Kuvauspaikkana talli oli varsin oivallinen mukavine taustoineen. Toivotaan, että sää pysyy hyvänä, sää tilanne näyttää tällähetkellä tältä. Jospa saan paikanpäältä paljon kuvia hevosen hoidon lomassa. Päivitin myös kuvauskalenterin ajantasalle syyskuuksi. Linkeissä vuoden 2011 kuvat Pyhäjärven seuraestekilpailuista sekä päivitetty kuvauskalenteri.



Hotakainen laitumilla 2010
©ak

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti