8.6.2015

Iisalmen estekansalliset



Viimeviikonloppuna oli kotitallin perinteiset estekansalliset. Harvinaista kyllä, olin kuvaamassa ainoastaan lauantaina vain puoli päivää. Kotitallin kansalliset on aina se kesän mukavin "kuvauskeikka" jossa näkee paljon tuttuja ja samalla tulee vaihdettua kuulumisia.
 
 
Kuvia tuli melko vähän, mutta parempi sekin kuin ei mitään. Julkaisen kuvat sivustossa tämän viikon puitteissa.
 
 
Sylvin kanssa ollaan tutustuttu pikkuhiljaa. Hevonen tarvitsee voimaa  melkoisesti, joten ollaan menty aika hitaalla mutta monipuolisella tahdilla. Hevonen on saanut ratsastuksen välissä vapaapäiviä, maneesiin on tutustuttu liinassa sekä irti ja laitumellekin on päästy. 
 
 
Tamma onkin melkoinen jutustelija, jonka kanssa pitäisi rupatella mielellään kokoajan. Epäilevän luonteen takana on oikea pelle positiivi. Ehkä sosiaalisin hevonen mitä minulla on ikinä ollut. Tamma siis hörisee tai hirnuu ihmiselle kuin ihmiselle niin karsinassa kuin tarhassakin.  Tänään olin tekemässä kotiin lähtöä niin tamma seisoo korvat tötteröllä mökissään ja juttelee mukavia sen minkä kerkeää. Kaverini ovatkin ihastuneet hevosen luonteeseen. Karsinaan mennessä hevonen katsastaa ensin tilanteen ja seuraavaksi on valmis kiipeämään vaikka syliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti