5.6.2014

Talkoita, kuvia ja varustekaappeja.


Kuvauskausi on täydessä vauhdissa. Milloinhan viimeksi galleriassa olisi jo nyt napottanut noin paljon kansiota mitä tällähetkellä.  Olen kuvaillut tallin omia seurakilpailuja, Minttua ja Ventaa, tunteja, valmennuksia, ylioppilaskuvia ja  käynyt myös Kiuruveden koulukansallisissa, jossa myös penkki oli mukana ! (..ohhoh) Olen myös alkanut-opetellut  käyttämään kuvanvakaajaa. :D Uusia kuvia on vinopino gallerian puolella..
 

Sain jokinaika sitten jonkinlaisen kohtauksen ja ostin uuden varustekaapin. Nyt minulla on kaappeja kolme, kyllä kolme. Jos joku tarvitsee varustekaappia niin täältä löytyy edullisesti yksi ylimääräinen. Tiedot löytyy myytävänä välilehden- alta.


Viimepäivät on mennyt oman tallin talkoissa. Meidän jokavuotiset estekansalliset lähestyvät huimaa vauhtia. Tänävuonna osallistujia on aivan valtava määrä, ratsukoita on nimittäin 203 ! Täällä Iisalmessa on ollut ihan älytön helleviikko, joten hiki on virrannut päivittäin. Talkoo päiviin kuuluu jabojen (tilapäiskarsinoiden) levitys paikoilleen, jonka jälkeen karsinat pystytetään. Kyseisen rumban jälkeen karsinoihin laitetaan pressukatot. Viimeistään kattojen laitossa  huomaat omaavan iki ihanan muta, lika, kärpäs, sammalkuorrutuksen. Ei haittaa, pääasia että on mukavaa ja homma etenee.


Torstaina purettiin kontti johteista sekä puomeista. Hommaan kuuluu myös raja-aitojen ja kylttien laittoa, puffa teltan pystytystä, tavaroiden viemistä paikasta a paikkaan b. Hommaa siis riittää jokaiselle. Viimeisenä päivänä kenttä lanataan ja verryttely-alue rajataan sekä rata pystytetään. Siitä on meidän talkoot tehty, eikun kilpailuja odottamaan !

Huomasitteko pientä muutosta blogin ulkonäössä, ulkonäön takana on Voitto kotiin- blogin Tiia. Kiitos Tiialle !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti